2777
2789

دیشب کلی باشوهرم دعوام شده البته اون بیشتر دعواکرد من سکوت و الان قهرم 

دعوامونم بخاطر وسواس من ک خیلی اذیت میشم البته حرف من اینه میگم‌خو‌وقتی میخواین تو خونه تخمه یا بیسکوییتی هرچی بخورین یه زیرانپاز پهن هست همیشه تو خونه رو‌اون‌بخورید شوهرم‌حتی اوایل هندونه رو‌بدون سینی بشقاب میاورد رو فرش میشست میخورد پیر شدم‌تا یاد گرفته با یه سینی بیاره یا مثلا در یخچال باز میکنم‌از همونجا هندونه قاچ‌میکنه میخوره همه چیک میکنه دیگ دیشب خیلی دادو بیداد کرد و‌خونه رو بهم ریخت و‌اشغال میوش و‌ریخت رو‌فرش

میخواستم هیچکاری انجام‌ندم و‌بذارم تو اون وضع افتضاح بمونه دیدم برا من وسواسی این بدترین عذاب ب خودم تا۱۱خوابیدم‌چون‌تصمیم نداشتم مرتب کنم ۱۱بیدارشدم‌ناهارم درست کردم انقدر روحیم ضعیف شده بعد فوت بابام ک هرکار میکردم اشکام بند نمیومد تاالان هم‌که هی تونستم ادامه بدم و‌روحیم و‌حفظ کنم فقط با تمیز کردن خونه بوده واقعا بدترین حال داشته باشم خوب میشم وقتی کارای خونه انجام میدم

دیگه ۱۲دست ب کار شدم و‌کارام و‌انحام دادم ناهار خوردیم خوابیدم الان بیدار شدم ادامه کارامم تموم شد شامم هم مشخص کردم چی درست کنم سماور شعلش و‌زیاد کردم جوش بیاد دمنوش بخورم واقعا حالم‌خوبه فقط اون‌آقا گنداخلاق بیداربشع بره سرکار بهترم‌میشم😂😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینا اگه وسواسه منم وسواسیم شوهرت شلخته اس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

حق داری 

شوهرت زیادی تنبله

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
عزیزم شما وسواس نداری شوهرت چرکوله ‌ اخه قاچ هندونه تو یخچال؟

نه اینکارای بدی بود ک ترکشون کرد

من وسواسم شدید مثلا الان گاز و‌تمیز کردم دیوارای گاز و اطرافش همه رو دستمال کشیدم اپن درهای یخچال درهای کابینت روی اپن کف اشپزخونه درهای ماشین لباسشثیی ظرفشویی همه رودستمال کشیدم حال و‌اتاقها گردگیری حتی لبه های تخت خواب و کشوها میزی تی وی و‌کلا همه چی دیگه گردگیری کردم شامپو فرش روی مبلها و یه تیکه هایی از فرش دستشویی از جایی ک دستم میرسید کف مالی کردم جاروبرقی هم‌کشیدم دقیقا امشب اخرشب یا فرداصبح هم همینکارارو‌از اول انجام میدم اگ نکنم عصبی میشم خیلیی حالم بد میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خوش بحالت تمیزی کاش منم مثل تو بودم

خیلییی حالم خوب میشه ولی از طرفی شوهرم‌و‌بچم واقعا در عذابن حتی یه شکلاتم‌دوست ندارم روفرش بخورن درحالی که شکلات ک کثیفی نداره من اگ‌یکی رو‌فرش شکلات باز کنه کل خونه‌رو‌جارو‌برقی میکشم

نه اینکارای بدی بود ک ترکشون کردمن وسواسم شدید مثلا الان گاز و‌تمیز کردم دیوارای گاز و اطرافش همه رو ...

کارات طبیعیه ولی تا جایی که   الکی تمیز میکنی. یعنی هرروز بدون کثیف شدن دوباره انجام میدی.با خودت مبارزه کن مثلا کمتر بساب کم کم از سرت میفته. ببین من لبه ی تخت کج میشد روتختی سرم درد میگرفت تا درستش کنم انقدر فکرشو میکردم. همینجوری کم کم ادامه دادم تا از سرم افتاد 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
تازه مخاد بره سرکار؟

شغلش ازاده 

صب میره تا ساعت۳

۵میره تا۱۱شب امروز عصبیه بیشتر خوابیدمنم‌قهرم‌بیدارش نکردم😂😂

خیلییی حالم خوب میشه ولی از طرفی شوهرم‌و‌بچم واقعا در عذابن حتی یه شکلاتم‌دوست ندارم روفرش بخورن درح ...

شوهر من مثل شماس وسواس 

داره دیوونم میکنه هی میسایم باز میگه خونه مرتب نیس

زن وسواس باشه بهتره تا مرد

کارات طبیعیه ولی تا جایی که الکی تمیز میکنی. یعنی هرروز بدون کثیف شدن دوباره انجام میدی.با خودت مب ...

همیشه همیشه الکی تمیز میکنم من وقتی شب میخوام بخوابم ی دور دوباره اشپزخونه رو‌دستمال کشی میکنم و اگه جایی نیاز ب جاروبرقی باشه با جارو‌شارژی میکشم فرداصب از خواب بیدار میشم صبحونه نمیخورم تا وقتی دقیقا همه جارو‌دوباره نسابممیدونم جایی اصلا نیاز ب جارو‌نداره ولی عصبی میشم اگ‌نکشم

شوهر من مثل شماس وسواس داره دیوونم میکنه هی میسایم باز میگه خونه مرتب نیسزن وسواس باشه بهتره تا مرد

اره خدایی ولی مردم شلخته نباشه شوهرمن ی چی عجیببببب خیلیییی عجیب شلخته الانم یکارایی انجام‌نمیده فقط چون میترسه از غرزدن من

اگ‌من مث‌اون‌بودم‌خونمون گند میگرفت 

خواهرمن دقیقا برعکس خودش اصلا مرتب نیست یعنی حوصلش نمیکشه زیاد ولی شوهرش خیلی حساس فقط از ترس اون ظاهر مرتب میکنه

والا اینا اگه وسواسه منم وسواسیم شوهرت شلخته اس

ن من خودم قبول دارم ک واقعا دارم عذاب میکشم ولی شوهرم دیگ خیلی شلخته دوست داره همه کثیف کاری کنه من هیچی نگم ثقتی میره سرکار تمیز کنم همش بهم میکه من خونه خودم ارامش ندارم

همیشه همیشه الکی تمیز میکنم من وقتی شب میخوام بخوابم ی دور دوباره اشپزخونه رو‌دستمال کشی میکنم و اگه ...

به خودت کمک کن عزیزم . زن عموی من بعد ۴۰سال اینجوری بودن دختراشم دارن راه خودشو میرن حالا میگن شوهرامون پسندمون نمیکنن. میگن عمرتونو به سابیدن و کار خونه گذروندین 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡