2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید 📸

156 بازدید | 3 پست

پریود نشدن بعد از سقط 

شروع خونریزی سقط ۹ تیر بوده پایانش ۱۷ تیر 

و تا الان دیگه پری نشدم طبیعیه؟ 

اگه ژبیعی نیست چیکار کنم ؟ 

سونو برم ؟ 

ماما برم. ؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

برو دکتر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

برو ماما دختر.. 

تـو‌عَمیق‌تَرین‌وابَستگیِ‌مَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی با وجود سقط طبیعی نیست ؟ باید سر موعد میشدم؟ 

البته بعد از زایمان ۱ سال نمیشدم نمیدونم بعد سقط چطوره

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱