خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوستای مشهدیم که همسایه امام رضایین...هرکدوم رفتین حرم هر وقت میشه برای منم دعا کنین باردار بشم🥺 ...اجرتون با امام حسین
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
شماهم اگر شده با قسط و وام بچتونو بزارید غیرانتفاعی تاپ اما آیندشو تضمین کنید
خیلی سردرگم شدم ، بعضیا میگن دولتی از نظر درسی بیشتر سخت میگیرن و بچه ها مجبور میشن درس بخونن اما غیرانتفاعی ها نه ، پارسالم که غیرانتفاعی بود راصی نبودم اصلا
خیلی سردرگم شدم ، بعضیا میگن دولتی از نظر درسی بیشتر سخت میگیرن و بچه ها مجبور میشن درس بخونن اما غی ...
غیرانتفاعی خوب ! نه هر غیرانتفاعی !
پسر من یک مدرسه غیرانتفاعی تاپ درس میخونه
بشدت سختگرین
آزمون ورودی دارن ، مشاور درسی دارن. وو و و .... کلی طرح ،
غیرانتفاعی معمولی و رو به پایین
وضعشون خوب نیست
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
خیلی سردرگم شدم ، بعضیا میگن دولتی از نظر درسی بیشتر سخت میگیرن و بچه ها مجبور میشن درس بخونن اما غی ...
این درسته من پسرم تا چهارم تو غیر انتفاعی بود حتی یه جمع و ضرب ساده رو بلد نبود ولی همه نمراتش خیلی خوب بود امسال رفت دولتی بیچاره شدم چون هیچی بلد نبود آخرم ریاضی رو قابل قبول شد ترم اول بعد خیلی خوب که کار کردیم و معلم گرفتیم
اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂