2777
2789

اگر بر اساس مدرک تحصیلی یا مهارت خاصی میخوای شغل انتخاب کنی

از طریق سایت های کاریابی مثل ای استخدام، جابینجا، جاب ویژن اقدام کن. رزومه پر کن و بگرد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتت چیه هنرت چیهدوستات و همسنات و همدانشگاهیات کجا کار میکنن؟

مشکلم همینه تازه ۱۸ سالم شده و خب هیچ رزومه ای ندارم کلا سرمم تو درس و کتاب بوده مهارتی که باهاش کار کنم ندارم متاسفانه 

به نظرتون کلاس های ادمینی رفتن جوابه؟

هیچ شغل دیگه ای پیدا نمیشه رسما مخصوصا دختر که هستم خب اجازه ندارم هر کاری کنم

دقیقا 

ما دخترا هر جایی امنیت نداریم همکلاسیم ت صدا و سیما ت رادیو ۱۵ سال کار کرده اومده بیرون از ماها خ بزرگتره میگفت محیطش کثیف بود

🚬
دقیقا ما دخترا هر جایی امنیت نداریم همکلاسیم ت صدا و سیما ت رادیو ۱۵ سال کار کرده اومده بیرون از ماه ...

منو باش به فکر گویندگی بودم توصدا سیما...بنظرم آدم اینجور جاها خیلی باید راحت باشه....

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂