2777
2789
عنوان

شما باشید چکار میکنید

90 بازدید | 15 پست

باردارم و دکتر استراحت داده هفته ای یه بار یکی از فامیلا زنگ میزنم می‌خوایم بیایم ببینیمت هرچقدر توضیح میدم شرایطم مناسب نیست و نمی‌خوام نمیفهمن همش اصرار دوباره تماس بعدم میگن تو زیادی حساسی حتی رک هم میگم نمیفهمن، چکار کنم؟ دیوونه شدم از دستشون 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو ان شاءالله بعد فارغ شدن

کسی که متوجه نمیشه دیگه رک باید گفت نه 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
بگو ان شاءالله بعد فارغ شدنکسی که متوجه نمیشه دیگه رک باید گفت نه

باورت نمیشه گفتم بهشون 🤐 دیگه دلم میخواد برم شهر دیگه تا زایمان تو هتل اینا بمونم هیچکس می‌تونه بیاد 

سخت نگیر بذار بیان بهشون بگو بی زحمت خودتون چای بریزید استکانا رو هم بشورید و برید 😄

ای بابا قبلش باید خونه تمیز بشه وسایل پذیرایی آماده کنیم بعدم باورت نمیشه هفته پیش یکی اومده میگه چاق شدی🤬 گفتم آخه... دوقلو باردارم میفهمی

باورت نمیشه گفتم بهشون 🤐 دیگه دلم میخواد برم شهر دیگه تا زایمان تو هتل اینا بمونم هیچکس می‌تونه بیا ...

دیگه راه آخر جواب ندادنه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
ای بابا قبلش باید خونه تمیز بشه وسایل پذیرایی آماده کنیم بعدم باورت نمیشه هفته پیش یکی اومده میگه چا ...

من باردارم که نباشم یه وقتایی بدنم درد می کنه دوست ندارم کسی بیاد خونه م. یه موقع که یهویی یکی زنگ میزنه میگه میخوام بیام انقدر غر میزنم شوهرم کمک می کنه با هم خونه رو که تمیز می کنیم یهو روحیه م عوض میشه میگم آخیش خوب شد مهمون میاد به این بهونه خونه رو تمیز می کنیم😀 ولی درک می کنم توی بارداری اونم وقتی استراحت مطلقی نگران هم هستی از اینکه الان اگه بلند شم چی میشه ! در مورد فضولی هاشونم تمرین کن برات مهم نباشه پس فردا میخوان به مدل بچه داریتم گیر بدن اون موقع هورموناتم ریخته به هم ، اگه یاد نگرفته باشی بی اهمیت از موضوع رد بشی بیشتر اذیت میشی عزیزم😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
مرسی شما چقدر آرامش داری

انشالله خدا به تو هم آرامش بده مهربون. یه روزایی منم مثل شما بودم تحملم کم بود زمونه بهم یاد داد که برای کمتر آسیب دیدن باید تحملم رو ببرم بالا . یه جور ارتقای طبقه ست وقتی بتونی آدما و زندگی رو دقیقا همونطوری که هستند بپذیری 😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
آره به خدا اشتباه کردم منتظر بودم پیک دیجی. کالا زنگ بزنه دیدم ناشناسه گفتم حتما اونه جواب دادم باید ...

بلاک نه

ولی جواب نده

نمی تونم هضم کنه یه عده اینقد درک نکن باشن😐🤦‍♀️

2810