2777
2789
عنوان

کیا تازگیا سزارین اختیاری شدین یا قراره بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست
اول عمل میکنی، کل هزینه ها رو میدی ، اونها بعدش نامه میدن میبری بیمه تکمیلی، بسته به نوع بیمه و قرار ...

اها همینو میخواستم بدونم ک کلا بیمه قبول میکنه سزارین یا نه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامه دکتر پولی نبود اوناکه پول میگیرن زیرمیزیهبیمارستانم پرسیدم گفتن حدودا۱۶میشه که من چون بیمه تکمی ...

چه خوب کی زایمان داری؟

بیمه تکمیلی چیه؟

کدوم شهری؟

من رشت هستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سزارین اختیاری شدی؟دولتی قبول نمیکنه

نه من بارداری دومم بود. اولی رو اورژانسی سزارین شدم. دیگه دومی رو دکترا ریسک نمیکنن بعد سزارین طبیعی بگیرن. نامه و این چیزا هم نگرفتم. صبحش مستقیم رفتم بیمارستان بستری شدم و تا اذان ظهر دخترکم دنیا اومد. 

آخ یادش بخیر مثل امروز پارسال...😍

نه من بارداری دومم بود. اولی رو اورژانسی سزارین شدم. دیگه دومی رو دکترا ریسک نمیکنن بعد سزارین طبیعی ...

بسلامتی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیز دلم 

امشب شهادت حضرت رقیه ست و من تاپیکتونو دیدم که خواب دیدین گفتن بهتون نذری بدین

بعد دیدم که گفتین باردارین

خیلی خیلی خوشحال شدم❤️❤️❤️❤️

قدمش مبارک و پر خیر برکت باشه براتون❤️

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

سلام عزیز دلم امشب شهادت حضرت رقیه ست و من تاپیکتونو دیدم که خواب دیدین گفتن بهتون نذری بدینبعد دیدم ...

ممنون عزیزدلم الهی به حق حضرت رقیه همه حاجت روا بشن

بله من دقیقا زمانی ک نذری هامو تهیه کردم تا پخش کنم دو روز بعدش فهمیدم باردارم روز پنجم محرم بود🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم الهی به حق حضرت رقیه همه حاجت روا بشنبله من دقیقا زمانی ک نذری هامو تهیه کردم تا پخش ک ...

قربون خدا و حضرت رقیه برم که انقدر سریع حاجتتو داده

ایشالا صحیح و سلامت به دنیا بیاد❤️❤️❤️

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

قربون خدا و حضرت رقیه برم که انقدر سریع حاجتتو دادهایشالا صحیح و سلامت به دنیا بیاد❤️❤️❤️

🥹🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40