2777
2789

اگ‌یکم باصدای بلند‌باهام حرف بزنن قلبم میشکنه حالم‌بددمیشه 

الان دعوام شد با شوهرم جوری داره سکته میمنم هرچی اشک‌میریزم‌اروم‌نمیشم حس میکنم چون‌بابتم‌نیست جرات میکنه اینجوری حرف بزنه هرچند اصن ربطی نداره قبلا بدترم بود ولی هیچجوره اروم‌نمیشم فقط فکر‌میکنم چونن بابام نیست اینطوری میکنه 

خیلی شکننده و‌ضعیف شدم دلم‌میخواد بمیرم امشب قلبم از جا داره در میاد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

درک میکنم منم همینم من مجرد بودم بابام فوت کرد دوسال بعد ازدواج کردم همسرم اهل دعوا واینا اصلا نیست اماخدانکنه ی تو بگه بمن چنان غصم میگیره ک نگو 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

خدا پدرتون رو رحمت کنه

خب حساس شدی که اینجوریه

انشالله خدا به قلبت ارامش بده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میای با هم برای شادی روح پدرت دعا کنیم ذکر بگیم و فاتحه بخونیم؟

سهم من یه فاتحه و ۵۰ تا صلوات

بابت گریه و ناراحتی کاملا حق داری ولی می دونی الان حالش با اینا بهتر میشه تا گریه🫂

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
درک میکنم منم همینم من مجرد بودم بابام فوت کرد دوسال بعد ازدواج کردم همسرم اهل دعوا واینا اصلا نیست ...

خیلی سخت شده برام زندگی خیلیی سخته دارم دق میکنم 

روح‌پدرتون‌شاد😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خدا پدرتون رو رحمت کنهخب حساس شدی که اینجوریهانشالله خدا به قلبت ارامش بده

ممنون قلبم داره منفجر میشه از درد بدنم داره میلرزه عکس بابام میبینم فک میکنم همین الان ک‌متوجه فوتش شدم😭

با تمام وجود احساست رو درک میکنم با این تفاوت من مامانمم از دست دادم هم بابام 😭😭😭

الهی بگردم روحشون شاد😭😭😭😭

خیلی سخته دارم میمیرم 

من مامانم زنده ولی بعد بابام دیک انکار نیست کلا یکی دیگه شده بداخلاق عصبی خیلییی بد شده خیلی دیگ‌نمیشناسیمش

میای با هم برای شادی روح پدرت دعا کنیم ذکر بگیم و فاتحه بخونیم؟سهم من یه فاتحه و ۵۰ تا صلواتبابت گری ...

الهی فدای معربونیت بشم 

ممنونم ازت 

من‌برای سلامتی عزیزات بخاطر قلب مهربونت صلواگات میفرستم

الهی فدای معربونیت بشم ممنونم ازت من‌برای سلامتی عزیزات بخاطر قلب مهربونت صلواگات میفرستم

خدانکنه زنده باشی

ممنون از مهرت

امیدوارم حالت روز به روز بهتر بشه و با این قضیه کنار بیای🫂🌻

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
خیلی سخت شده برام زندگی خیلیی سخته دارم دق میکنم روح‌پدرتون‌شاد😭

مرسی عزیزدلم روح پدربزرگوار شما هم شاد جایگاهشون بهشت

چ میشه کرد هرچقدم سخت ما زنده ایم و محکوم ب زندگی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉