2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همیشه آروم و حرف گوش کن بود ولی از سال پیش (۷ سالگی ) حاضر جواب شده 

هر چی میگم یه جوابی براش داره قبلا کوچکتر و معصوم تر بود راحت قبول میکرد و یه چشم میگفت ولی الان صد تا اما و اگر و بهانه میاره 

کلا قانع کردنش سخت شده که به نظرم اقتضای سن و نشانه ی استقلال شخصیتیشون هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عه رفیق قدیمی😄

به نظرم یه فشار یا استرسی روشه که پرخاشگر شده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
همیشه آروم و حرف گوش کن بود ولی از سال پیش (۷ سالگی ) حاضر جواب شده هر چی میگم یه جوابی براش داره قب ...

دقیقا پسر منم همینطوره میگم فلان کارو بکن میگه چرا باید این کارو کنم؟؟ کمتر چشم میشنوم ازش 

Belle سابق
بفرمایید

من پسرم متولد خرداد ۹۸ توی خونه عالیه ب حرف گوش میده ربخت و پاش نمیکنه خیلی خیلی محبت میکنه اماااااا وای اگر رریم مهمونی خونه مامانم یا مادرشوهرم یا هرجا مهمونی بریم کلا میشه ی بچه ی دیگه اصصصلا ب حرعم گوش نمیده جوری ک انگار کلا گوشاش صدامو نمیشنوه اهل فحش دادن و بی احترامی کردن نیس اما یسره در حال دویدن و اسلحه بازی و صدای تفنگ در اوردنه و خیلی خیلی پرحرفه

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
2810