2777
2789
عنوان

کیا بیماری پانیکو شکست دادن

91 بازدید | 15 پست

میشه منم کمک کنن

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانیک یعنی استرسباید محیط ارامی داشته باشی

به خدا خیلی همه چی آرومه من درمان شدم بعدیهو مریض شدم ترسیدم ترس ازمریضی دارم یه باربرام تکرارشد پانیک الان میترسم دوباره برگردم به اون روزا

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

همسرم

یه مدت تحت نظر روانپزشک بود الان خوبه گاهی اتک میزنه اما به خودش مسلط شده

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
چجوری؟تشخیص دکتر بود پانیکتون؟

بله

همسرمیه مدت تحت نظر روانپزشک بود الان خوبه گاهی اتک میزنه اما به خودش مسلط شده

چه جوری مسلط شده اون خیلی مهمه

چجوری؟تشخیص دکتر بود پانیکتون؟

ی کلیپ دیدم داخل یوتیوب اون خیلی کمکم کرد .

بله یبار ک خیلی استرس داشتم میدونسم اون حالت میخواد بهم دست بده رفتم بیمارستان همونجا حالم بد شد فشار و اینام همه اوکی بود دکتر گفت حمله پانیک بوده

من🥹😍

میشه درخواستمو قبول کنی خواهش میکنم

عزیزم از اون کاربری پرسیدم که گفت درمان کردهچون کنترل داره درمان نداره

چی؟

2810