2777
2789
عنوان

شمابودید ازدواج میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست
با ترک نهترکا کاملا با ماها فرق میکنه اخلاق رفتار فرهنگشون

جدی ترکا چه مشکلی دارن؟ 

من خودم یزدیم. دخترخالم 6سال پیش با یه ترک ازدواح کردم ولی یه هفته بعد عروسیش بر اثر تصادف فلج شد ولی شوهرش بعد چندین سال باهاش مونده و هرچقدر گفتن برو دنبال زندگیت، جدا نشده 

من بر این اساس عاشق ترکا شدم 😂

از این که همین الان میخوای طلا قایم کتی معلومه چقدر عاشق همین

اگه عاشق بودین پس به هم اطمینان دارید.تا تهش میخواید برید. 

درسته پشتوانه مهمه ولی زندگی رو جدی بگیرید و رو راست باشید.بعد اگه یه روزی بفهمه که طلا داری یا پول داری ولی قایم کردی ظربه بزرگی به زندگیتون میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ترکا چه مشکلی دارن؟ من خودم یزدیم. دخترخالم 6سال پیش با یه ترک ازدواح کردم ولی یه هفته بعد عروسی ...

من گفتم مشکلی دارن؟

فقط فرهنگ ها خیلی با هم فرق میکنه ترک کجا کورد کجا 

اخلاق رفتار ترک ها با ما نمیخونه 

بهتره ترک با ترک و کرد با کرد و عرب با عرب و......هرکس با هم فرهنگ و زبان خودش تشکیل خانواد بده هم کیشی مهمه 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

چطور میگی رابطتون عالیه و میخوای طلاهات رو ازش پنهان کنی؟مگه میشه تو رابطه ای که هر دو طرف اوکی هستن ...

اخه من ازدواج سابقم طلافروختم خونه خرید طلاقمم دادالان این ترس تووجودمه ک نکنم اینم اینکارروکنع

البته میدونه طلادارم ولی همشونشون ندادم بهش 

😍🥲یه دخترخنگ مهربون

کورد نه کرد 😏 تربیت خانوادگی .اخلاق ورفتار ربطی به قومیت نداره 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
من گفتم مشکلی دارن؟فقط فرهنگ ها خیلی با هم فرق میکنه ترک کجا کورد کجا اخلاق رفتار ترک ها با ما نمیخو ...

بعصی فرهنگ رفتارهاشون درست باما کردها اوکی نیست مثل مذهبی بودن پوشش حجاب  

ولی من خودمو خیلی وقف دادم باعقاید خانوادش

😍🥲یه دخترخنگ مهربون

آدم وقتی عاشق میشه چشم و گوشش بسته میشه،هر مردی هم ک از اون مرحله گذشت دیگه اون عاشق پیشه ی قدیم نیست،شما ی تجربه داری،پس خیلی محتاط تر رفتار کن ک اذیت نشی،بنظرم اون طلا سرمایه ست واسه خودت،توی زندگی نبرش و بذار واسه خودت هر کاری با سرمایه ت کردی واسه خودت باشه،آقایون معمولاً کارشونو میکنن بعد میگن خواستی نکنی،و یادشون میره کی کنارشون بود،پس اول ب فکر خودت باش،این نظر و تجربه ی منه،طرز فکرا با هم فرق میکنه

بعصی فرهنگ رفتارهاشون درست باما کردها اوکی نیست مثل مذهبی بودن پوشش حجاب ولی من خودمو خیلی وقف دادم ...

به هرحال مواظب باش مجددا از چاله به چاه میوفتی ۲۵ سال سنی نیست عجله نکن

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

عزیزم گول اینا رو نخور. اصلا در مورد طلاهات نگو. بذار اونا مال خودت باشند برو باهاش زندگی کن بلاخره تو زندگی آدما بیشتر همو می‌شناسند اگه دیدی خیلی آدم خوبیه رو کن البته نه اینکه تقدیمش کنی