2777
2789
عنوان

درد و دلهای دختر نزدیک به چهل 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 10409 بازدید | 176 پست
ولی نمیدونستم چطوری با داماد روبرو شم .دوماد اتو کشیده شهری بیاد بشینه تو خونمون من براش چای ببرم من ...

تمام لباسات بوی قورمه سبزی میده؟

یعنی با لباس های مهمونی رفتی سر گاز ؟

به نظرم دوز بی عزت نفسی و بزرگنمایی قربانی بودن دارید 💔

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا کل خیالاتم و رویاهام به کابوس تبدیل شد .انگاری ما یه ستاره تو اسمونم نداشتیم .منی که دلم میخواست یه بار تو عمرم خوش بگذرونیم بریم مثل این نامزدا یواشکی رستوران و از این کارا که نامزدا میکنن باهم عکس بگیریم بریم با هم امام رضا پابوس آقا .باهم بریم قم جشن بگیریم کیک دهن هم بذاریم .به چندتا زنگ و پیام رابطمون نکشید که فهمیدیم بعله .آقا که از قضا فامیلمونم هست نظرش عوض شده حالا چرا ؟؟؟؟

از اینکه هرکس رد میشه میگه چهل سالته

هرکس غلط کرده

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
الی بلی دختر خونه ای بعد ننه م میاد میشینه تو ایوون هی حرص میخوره هی روسریشو سفت می‌کنه هی گریه می‌ک ...

دقیقا مشکلت همین اخلاق مادرته

همه از خداشونه شوهرشون سر باشه و سطحش بالا

بعد تو غصه میخوری؟؟؟

واقعا راس میگن اخلاقیات مادر،سرنوشت دخترش رو میسازه...

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

۳۴ سالته که

چرا میگی ۴۰ سال!! 

دخترعموی من همسن شمابود ازدواج کرد رفت اروپا!!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم شاید مثل من بختت و بستن و طلسم زدن هیچ وقت رفتی بررسی کنی

با آیات شصت قاف قرآن بخت صد ساله هم باز میشه و هر جادویی باشه ابطال میشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

قلمت خوبه

اما حس خوبی نمگیرم از گفته هات، خیلی خودتو بی ارزش و کوچیک میبینی!

چرا باید تو جامعه ما یه دختر همه چیزش بشه ازدواج که اگر نباشه انقدر بشکنه!

واقعا خیلی ناراحت میشم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
من ۲۳سالم بود همین حسود داشتم

دور بر ما فک و فامیل در و همسایه همه زیر بیست ازدواج کرده بودن هرکدوم دوسه تا بچه بغلشون منو خاهرم ۲۵ رد کرده بودیم دریغ از یه خاستگار 

حرف و حدیث مردم ب کنار، حرفای بابام... هعی💔چ روزایی رو گذروندیم چ شبایی دوتایی تو یغل هم گریه کردیم زار زدیم مرگمونو از خدا خاستیم، ی وقتایی میخاستیم دوتایی دست ب خودکشی بزنیم... گذشت هرجور ک بود