2777
2789
عنوان

اسم مریم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 96 پست
خب عزیزم همه اسم ها یه اتفاق بد رو داشتن است پیشگویی نمیخاد

الان زهراها همه بدبختن یا خوشبختن همشون؟ 

پوف مردممون اعتقادات جالبی دارن:) ۱۰۰۰نفر ۱۰۰۰فکر 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر من امروز حالم خوب شد باابن تاپیک اسمم مریمه😍😍😍

عزیزم😍😍😍

شخصیت قشنگ اسم رو هزار برابر قشنگ میکنه

مطمئنم شخصیت شما اسم زیباتونو قشنگترم کرده😍😍

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
در هرصورت از نظر من برای نوزاد و بچه ی دهه نود جالب نیست

اره اونم هست

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عزیزم😍😍😍شخصیت قشنگ اسم رو هزار برابر قشنگ میکنهمطمئنم شخصیت شما اسم زیباتونو قشنگترم کرده😍😍

وای من غش من ضعف ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی انشالله  انرژی مثبتی که دادی بیاد برای خودت

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مریم هیچ وقت قدیمی نمیشهاز نظر مناسم باید اصالت داشته باشهالان اسامی ک میزارن اکثرا اصالت ندارن

یه زمانی اسم سحر .سارا.چقدر لاکچری بود ولی الان میبینی قدیمی شده هیچکی رو بچش نمیزاره اسم مریمم تو دهه ما خیلی اسم نازی بود الان ب بچه های این دوره زمونه نمیاد همه اسماشون خاص و خوشگله.اسم بچه رو باید جدید و خوشگله گذاشت تو آینده نگه چرا همه اسماشون خوبه من اسمم قدیمیه

قشنگه،ولی حس میکنم الان دیگه نمیزارن با خیلیی کم شاید بزارن مریم

اتفاقا منم میگم قشنگه الان خیلی اسمای ساده کمتر شده چون سلیقه ها به سمت پانچیلا مانچیلا رفته یه اسمایی  هست الان که اونام خیلی کم هستن و سخت ولی چون یکم عجیبه تلفظشون کسب نمیگه این اسم کم هست نزاریم 

مریم هیچ وقت قدیمی نمیشهاز نظر مناسم باید اصالت داشته باشهالان اسامی ک میزارن اکثرا اصالت ندارن

خب جدیده تازه ثبت احوال اجازه داده

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

اتفاقا یه مریم همسایمونه 18سالشه یه مریم دخترعمومه15سالشه وخودم 35سالمه😅😍

بچه جاریه منم ۹ سالشه مریمه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
قشنگه ولی بنظرم خیلی چیزای دیگه هم هست الیسا نازنین مهتا الن هلیا تانیا اینا قشنگه بزاره ساده هم هست

اسی نظرت چیه?

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

منم

بزن قدش🤚