2777
2789

(شوهر من و برادر شوهر مجردم شریکن تو کاراشون و مغازه دارن )حالا قراره یه آپارتمان شریکی تو قائم شهر بخریم باهاش ، فردا شوهرم میره ببینه پس فردا بر میگرده ، منو جاریم هم تو یه ساختمون هستیم همش میگه دست شوهر منم بگیرید (شوهرم بارها گفته بیاید دم مغازه من کار کنه پیش خودم ) ولی قبول نکرده و میخواد رییس باشه ، الانم نمی‌خوایم تا خونه رو نخریدیم چیزی بفهمن 

چی بگم اگه گفت شوهرت کجاست بنظرتون 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون جاریتون همچنان پیگیره !؟😁

بگو دیر میاد نیست هربار پرسید میفهمه نمیخواهی بگی 

ولی خب تهش میفهمه بیشتر چپ میشه باهات 

چه جوری میفهمه شوهرت نیست ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب تو یه ساختمون هستیم میاد پیشم میفهمه

دیگه شب دیروقتم میاد خونت ؟ بگو‌دیر میاد امشب کارش زیاده یا باید بره جنس بیارن نیست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
2810