2777
2789
عنوان

بچه هااااا صوووورتم🥺🥺🥺

86 بازدید | 10 پست

سلام دخترا من ژل شست و شو و تونر نوتروژینا رو خریدم 

قبل از اینکه استفاده کنم از یه ماسک زغال فعال استفاده کردم 

بعدشم ژل شست و شو و تونر 

وای دخترا پوست  دور دهنم ریخته بیرون به صورت جوش های خیلی خیلی ریز و لُپ هامم جوش های قرمز زیادی زدههه 

تو روخدا یکی بگه چیکار کنممممم 

خیلی جالبه جوش های پیشونیم توی این دو سه روز کامل از بین رفته ولی لُپ هام و دور لبم انکار ریخته بیرون 

چیکااااار کنم؟؟؟؟؟🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
کجا بفرستم ؟؟ واقعا میدونی؟؟🥺🥺صورتم مثل حساسیت جوش های ریز و قرمز زده

از تجربه هام بهت میگم ببین اگه زیاد جوش های ریز زده همه جات برو محلول ضد جوش ژنوبایوتیک همون که اسپری مانند هست بگیر روزی دوبار بزن پوستت صورتت رو با شوینده ملایم بشور به آبرسان هم بزن فقط اگه جنس پوستت بگی میتونم خوب راهنماییت کنم

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

اگه پوستت چرب هست ژل شستشو سینره پوست چربش بگیر روزی دوبار صبح شب پوستت باهاش بشور محلول ضد جوش ژنو بایوتیک هربار بعد شستن پوستت بزن و در آخر ژل کرم آبرسان اسکین وان پوست چرب بزن 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
یک ماه؟؟؟؟یا خداااااا

اصلا کلا همیشه 

آب حموم واسه پوست صورت و کاهش ریزش مو عالیه 

به مرور جوش های صورت از بین میبره 

یک پماد زرد رنگ حاوی ویتامین A هست اسمش ترتینوئین هست اون بگیری مثلا روی جوش فقط بزنی ماساژ ندی یا روی کل صورت نزنی ماساژ بدی چون صورت قرمز میکنه بعد کرمی هست اول صورت خراب میکنه بعد درست میکنه واسه همین کل صورت نزن یا روی جوش ماساژ نده فقط روی محل جوش بزن حدود نیم ساعت بمونه بعدا با کاردک  یا قاشق چیزی از روی پوست  کرم بردار بعدا با تب ولرم بشور