2777
2789
عنوان

بنظرتون هنگ درام قشنگه یا ویولن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست
همون جون من گیتار هم دارم اما پنج، شش ماه رفتم بعد وا کردم چون به تنهایی صدلی قشنگی نداره و باید باه ...

چرا سمت پیانو نمیری

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا دنیای متفاوت ولی خوبه که تحقیق میکنی ببینی کدوم خوبه ویژگی شخصیت بگو بگم کدوم ساز بری زودجوشی ی ...

۱_خیلی زود عصبانی میشم مخصوصا وقتی چیزی رو نمیتوتم

۲_ نمیدونم میتونم وایسم یا نه اما اینکه اگه تو کوتاه مدت نتونم صدای خوبی ازش در نیارم عصبی میشم

۳_ منو اذیت نمیکنه

۴_ در بغضی مواقع زرنگم در بعضی مواقع تنبل

چون گرونه و چون مطمئن نیستم که پایبند میمونم یانه وگر نه اگه بتونم تا تهش برم انتخابم پیانو بود🤍

من به پیانو خیلی علاقه دارم:)

و خیلیم دوست دارم برم یاد بگیرم

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

۱_خیلی زود عصبانی میشم مخصوصا وقتی چیزی رو نمیتوتم ۲_ نمیدونم میتونم وایسم یا نه اما اینکه اگه تو کو ...

با اینا که میگی هنگ درام خیلی واست بهتر ولی میگی هم آوایی بیشتری میخوای که توی هنگ درام پیداش نمیکنی تو گفتی گیتار رفتی پس میتونی بگی علاقه به موسیقی داری و زودتر از بقیه یاد گرفتیش ؟یادگیری گیتار برات چطور بود 

ویولون ساز صبر

ارتعاش بالایی داره اگه وقت کافی داشته باشی و هرروز تمرین (زیادم نه ولی هرروز) صداشم تمرین کنی بعد شیش ماه به جاهای خوبی می‌رسی  گوش نکن میگن دوسال رفتم هیچی نشده و اینا 

من دختر خالم میرفت این شکلی گفت من خودم پیانو کار میکردم اونم صبر زیادی میطببه الان رفتم سمت گیتار ولی تحقیق زیادی انجام دادم ببینم چی می‌خوام 

درامزم خوبه اونو دوست نداری؟

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
چون گرونه و چون مطمئن نیستم که پایبند میمونم یانه وگر نه اگه بتونم تا تهش برم انتخابم پیانو بود🤍

حتما که نباید آکوستیک بخری عزیزم 

الکتریک ساده بخر با سی تومن کمترم میشه خرید (بعضیا با هشت تومنی میزنن از منی که چند سال میزنم حرفه ای تر)

من از استاد پیانویی که رفتم پرسیدم چند نفر آکوستیک داشتن گفت تو این سالایی که من اینجا کار میکنم از ببین ۲۰۰تا هنرجو سه چهار نفر داشتن 

حتما که نباید آکوستیک بخری عزیزم الکتریک ساده بخر با سی تومن کمترم میشه خرید (بعضیا با هشت تومنی میز ...

من تا ۱۰ تومن اینا میخوام هزینه کنم فعلا

مثلا از این دبجیتالی ها که تا شو هستن میشه استفاده کرد؟

من تا ۱۰ تومن اینا میخوام هزینه کنم فعلامثلا از این دبجیتالی ها که تا شو هستن میشه استفاده کرد؟

آره الان کمترینش هشت تومن یه صندلیم براش باید بخری حالا پرس و جو گن ببین چیز خوبی هست یا ن اگر بتونی تا بیست هزینه کنی خیلی خوبه