2777
2789
عنوان

تو جان عزیز تون وقتی سوار تاکسی میشید😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂وای یجوری توصیف کرد بوشونو حس کردم 

بچه هامو میبردم باشگاه خانمه میومد از در که وارد میشد بوشو حس میکردی خدایی عطر و خوشبو کننده های دیگه رو نمیگم ولی یه آب چیه با یه سطل هم میشه حموم کرد بعضیا همونم دریغ میکنن یا لباس عرقی میپوشن با عرق تازه اصلا نفس آدم میگیره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

موافقم .من شده روزی دوبار دوش میگیرم خیلی رعایت میکنم 

اما فروشنده لباس زنانه هستم زیاد میان مغازه خانم های که متاسفانه انقد بو میدم بو پیاز داغ وای اصلا دلم نمی‌خواد جنس بهشون بفروشم  توروخدا رعایت کنید ،،زیر بغل بوتاکس کنید مام اسپری بادی اسپلش.حداقل لباس هاتون مرتب بشورید قشنگ مشخصه لباس یکماه شسته نشده اصلا دلم نمی‌خواد لباس بدم پورو کنم🤷🏻‍♀️😤

واقعا ممنونم از کسایی که به نظافت اهمیت میدن ♥️

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

من از این نوع تاپیک ها منتفرمممممممم

عزیزم من بهداشت رو رعایت میکنم مام هم همیشه میزنم همه هم پول عطر چهار میلیونی که ندارن عطرای معمولی هم که میگیریم ماندگاریش فقط نیم ساعت لوله

بعدشم بعضیا ذاتا بدنشون بد بو هست مخصوصا توی سن نوجوانی یکم درک کنید 

چون طرف یکم بود میده باید اجازه بدید بهش توهین کنید ؟

تابستانه عزیزم شما زیر بغلو میخوای مام بزنی بقیه بدن یعنی عرق نمیکنه؟عجبا

خوب بعضیا رعایت میکنن اما بازم بودمیدن آنقدر بی ادبی و توهین بهشون درست نیست

لطفا لایک نکنید  
بعضیا شاید از صبح تا شب بیرونن خب

ببین از صبح تا شب بیرون باشی حتی زیر آفتاب هم این بویی که من امروز تو تاکسی شنفتم رو نمیدی 

این زنه حد اقل ده روز حموم نرفته بود . 

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

حالا باز چند تا روشنفکر انسان دوست پیدا میشه میگن بعضیا عرقشون بو میده.بابا شما نظافت رو رعایت کن توی تابستون لباس زیراتو لااقل یک روز در میون عوض کن . و بشور.موهای زیر بغلتو بزن.و همون یک روز در میان هم حمام کن.اگر بوی عرقت کسی رو اذیت کرد بیا بزن توی گوش من

من از این نوع تاپیک ها منتفرممممممممعزیزم من بهداشت رو رعایت میکنم مام هم همیشه میزنم همه هم پول عطر ...

این چه حرفیه 

این بوی گند فقط از کثیفیه 

انسان که چاه خلا نیس بو مردار بده 

اون بویی که تو میگی به این شدت نیس 

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
این چه حرفیه این بوی گند فقط از کثیفیه انسان که چاه خلا نیس بو مردار بده اون بویی که تو میگی به این ...

میدونستم.حالا میان میگن من حموم میکنم و مام میزنم و اینا.من که هر چی میگم بوی کثیفی و عدم رعایت نظافت و حموم نکردن با بوی کسی که زیاد عرق میکنه اما تمیزه فرق میکنه بازم حرف خودشونو میزنن

این چه حرفیه این بوی گند فقط از کثیفیه انسان که چاه خلا نیس بو مردار بده اون بویی که تو میگی به این ...

دوست منم بخاطر تغییرات هورمی بلوغش خیلی پاش بوی بد و افتضاهی میداد خیلیییی بد با اینکه همیشه بعد مدرسه و بیرون باهاش رو می‌شست 

میگم بعضیا دست خودشون نیست وگرنه که واقعا بعضیا به داشتم رعایت نمیکنن اینو قبول دارم البته

لطفا لایک نکنید  
2810