2777
2789
عنوان

ویار و تهوع عجیب نسب به مرغ و تخم‌مرغ در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بازم شما بارداری این حالتو داری 

من چی بگم ک باردار نیستم وعین شما حالم از مرغ وتخم مرغ و ماهی و بهم میخوره 😶😶😶😶

با خوردنش مشکلی ندارم ولی امام امان از پاک کردن وشستن و درست کردنش و شستن ظرفاش میدونی با ماسک باید اینکارو بکنم؟ 

من دو ماه تمام آب نخوردم و از همههه چی بدم میومد، الانم یه سریال ترکی هست یه کاراکتر مرد داره صورت اونو ببینم بالا میارم🥴

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
پسره، میگن وقتی از شوهرت بدت بیاد بچه پسره، وقتی سونو اولی گفت دختره باورم نشد چون ویارام پسرونه بود ...

سراون بچهام دیرتوویارم شروع میشدسراین خیلییی زودترفهمیدم باردارموویارم شروع شدزیادحالم بده بدنم داغه گرمم نمیشه هاااافقط داغ آب سردم میگیرم ب خودم لرزمیکنم سونو۶هفته رفتم سمت راستم بود نی نی کلا دستگاهوسمت راست چرخوند

گاهی ی چیزی توشکمم حس میکنم نبض میزنه ویارم چیزای شوربود 

🤣 این یکیش بود ویار به یه تشت صورتی تو حموم ویار به فرش تو انباریم ویار به گوشی ویار به اهنگ هی اق ...

وااااای خدا خیرتون بده چقدر من امروز خندیدم😂😂😂

این مدل ویار رو نشنیده و ندیده بودم

واااای ویار شما چقدر شبیه به منه...😳دقیقا تنفر از سیب‌زمینی سرخ کرده🤦‍♀️دلتون نخواد الان آش دوغ در ...

نوش جان عزیزم...

برا من پسره نمیدونم ویار ربطی داره یا نه احتمال میدم براشماهم پسر باشه🥰

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
نوش جان عزیزم...برا من پسره نمیدونم ویار ربطی داره یا نه احتمال میدم براشماهم پسر باشه🥰

جالبه اینو خیلی‌ها میگن

ولی واقعا نوع ویار می‌تونه ربط به جنسیت داشته باشه؟؟؟🤔

وااااای من چقدر خندیدم،مخصوصا ویار به ظروف😂😂😂

ویاربه آقایون رونمیگی😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣