2777
2789
بسلامتی . ولی فعلا برای ویار زوده یا شایدم تو جزو اون دسته هستی که اصلا ویار ندارن

نه دیگه میگه دوماه و نیم یعنی ده هفتس زود نیست ویار دیگه نهایت از هفته ی هفت و هشت شروع میشه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه میگه دوماه و نیم یعنی ده هفتس زود نیست ویار دیگه نهایت از هفته ی هفت و هشت شروع میشه

اره🤔مثل چی هم میخورم 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
خب اونجوری هرکاری بشه انجام میدی من خیلی وقتا چیزای خیلی سنگین بلند میکردم

اره خب ولی من نکته ی مثبتشو گفتم😅

دوست منم مثل شما بود قشنگ تا سه ماه همه کار کرد اخر سه ماه به اصرار بقیه بی بی چک زد مثبت شد قشنگ رفت ان تی 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خب ولی من نکته ی مثبتشو گفتم😅دوست منم مثل شما بود قشنگ تا سه ماه همه کار کرد اخر سه ماه به اصرا ...

نه من زودتر فهمیدم ولی تو این ۴سال همه کاری میکردم میگم نکنه شاید باردار میشدم با این کارا سقط می‌شدن😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
نه من زودتر فهمیدم ولی تو این ۴سال همه کاری میکردم میگم نکنه شاید باردار میشدم با این کارا سقط می‌شد ...

حالا دیگه فکر گذشته رو نکن خدا بخواد بچه ای بیاد تو این دنیا از ساختمونم بپری چیزیش نمیشه😅

انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری

لترزول از روز سوم پریود تا روز هفتم شبی دوتا 

اچ ام جی از روز هفتم روزی یکی 

روز ۸یکی 

روز ۹یکی 

سونو فولیکول ۱۳سیکا

آمپول اچ سی جی دوتا ۱۳ سیکل

اسید فولیک اسمش کوالی فول  و ویتامین D۳خارجی کپسول اوزیل قرص ماه دوم مصرف بودم 

1
5
10