2777
2789
عنوان

خانوما باردارم و دو ماه تو محیط استخر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 40 پست
خانم من بالاترم گفتم کلاس شنا میرفتم مربیم حامله بود یکی از همکلاسیامم حامله بود چون تو آب اومدن و م ...

ربطی نداره ما خیلیا دیدیم استخر رفتن بچشون سالم به دنیا اومد آب استخر هیچ ارتباطی با جنین نداره چون توی کیسه آمنیون هست هیچ ارتباطی با خارج از بدن نداره 

یکم مطالعه کنید بعد چرت و پرت تحویل ملت بدید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم اول باید سواد داشته باشه بعد حرف بزنهخرافات و تصورات غلط استدلال نمیاره

خیلی با ادعا حرف میزنی لحنت تحقیر آمیزه حتی اگه حرف شما درست باشه.میسپرمت به خداخودش میدونه و غرور شما

خیلی با ادعا حرف میزنی لحنت تحقیر آمیزه حتی اگه حرف شما درست باشه.میسپرمت به خداخودش میدونه و غرور ش ...

شما خودت توی ذهنت خودتو تحقیر کردی ما فقط یه دلیل واسه حرفی که زدید خواستیم ولی هیچ دلیلی ندیدیم فقط مغلطه دیدیم

شما خودت توی ذهنت خودتو تحقیر کردی ما فقط یه دلیل واسه حرفی که زدید خواستیم ولی هیچ دلیلی ندیدیم فقط ...

شما اول به من گفتی سوادت زیر خط فقره! بخاطر همین حرفتم نمیبخشمت.دیگه ریپ نزن خانم باسواد

شما اول به من گفتی سوادت زیر خط فقره! بخاطر همین حرفتم نمیبخشمت.دیگه ریپ نزن خانم باسواد

خب هست دیگه! الان حتی بچه ۳ ساله هم میدونه جنین داخل کیسه آمنیون هیچ ارتباط فیزیکی با خارج از بدن مادر نداره

خب هست دیگه! الان حتی بچه ۳ ساله هم میدونه جنین داخل کیسه آمنیون هیچ ارتباط فیزیکی با خارج از بدن ما ...

اولا اینو من نمیگم استادو همکلاسیم گفتن که سقط داشتن البته اونام دکترشون بهشون اینو گفته بود.دوما اصلا من بیسواد ولی تو هم معلومه تازه به دوران رسیدی ومدرک گرفتی🙂

مقدار کمش مثل استخر تاثیری نداره

خیلی ممنونم ازتون.منو امروز تو استخر ترسوندن میگم من در حد هفته ای دو بار هر بار نیم ساعت نزدیک محوطه استخر بودم که کامل بوی کلر میومد یه نفر امروز گف اونجا پره گازه کلره.تو آبم نرفتم.پس نگران آسیب به جنیننام بابت استنشاق گاز کلر نباشم؟