2777
2789

دخترم الان توی ۵ ماهه . اوایل یکماهگی سرخود بهش اپتامیل دادم وزن نگرفت اصلاا دیگ منم قطع کردم براهمون وزنش کمه هر سری. چن وقت پیشم توی مدفوعش خون دیدم ک دکتر گفت محصولات گاوی نخور 

حالا من اگ بخام شیرخشک بگیرم باید اچ آ باشه؟؟ چ شیرخشکی خوبه وزندهیش و مزشم خوب باشه

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..

دکتر باید بگه 

سرخود نخر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما خودت تصمیم می‌گیری واسه خودتا بچرو یه دکتر ببر هرچی دکتر گفت

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من دخترم کلا شیرخشکیه اوایل دکتر بهش شیر داد مخصوص زردی بعدش دیگه اون شیر گیرم نیومد اپتامیل دادمش تا حدودا چهل روز پیش الان نان میدمش

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
عزیزم شما خودت تصمیم می‌گیری واسه خودتا بچرو یه دکتر ببر هرچی دکتر گفت

دکتر مبگه شیر خودت فقط. با شیر من خوب وزن نمیگیره🫠

وای نگی من مث چی پشیمونم ک چرا شیر خودمو ندادم اصلا خوبه وزن نگیره با شیر خودت ولی از شیر خشک بهتره

اخه همینجور کوچیک میمونه🥲میگم شاید مقوی تر از شیر من باشه

شیر خشک ببلاک عالیه خواهر زاده اصلا شیر خشک نمی‌خورد اذیت میشد اینو خریدیم دادیم عاایه برا دستگاه گو ...

گرفتم خواهر نخورد ن ببلاک ن نان ن بیومیل پلاس .بعدش فهمیدم کلا حساسیت داره باید شیرخشک مخصوص بخوره

من دخترم کلا شیرخشکیه اوایل دکتر بهش شیر داد مخصوص زردی بعدش دیگه اون شیر گیرم نیومد اپتامیل دادمش ت ...

منم پشیمونم بهش ندادم 

2810