2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 72 پست

من خواهرم بچه برده بود با اینکه همش با ماین بود اذیت شدنمیدونم خود عراقیا چطور با بچه میان ولی اگ میدونی بچت تحمل نداره نبرش اگر میبری یدونه پنکه شارژی کوچولو بخر براش من خودم پارسال خیلی به کارم اومده بود

مگه فضولی؟

خانواده ی برادرم هر سال میرن موقع برگشت از کربلا چون ما یکی از شهرهای مرزی هستیم میان اینجا ده روز مریض میشن بعد برمیگردن شهرخودشون اونموقع تازه بدبختی ما شروع میشه بخداهمه رو از دَم مریض میکنن 

من که حلالشون نمیکنم

امسالم هنوزنیومدن دست و دلم میلرزه بخدا😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خیلی سخت نیس با بچه . میتونی شبا پیاده روی کنین روزا استراحت.ما پارسال همین کارو میکردیم. فقط امسال ...

ممنون عزیزم . میبخشین الان ما ها که واکسن سرخک زدیم ما که نمیگیریم درسته اما فک کنم هنوز بچه ها رو واکسن سرخک نزده باشن

ممنون عزیزم . میبخشین الان ما ها که واکسن سرخک زدیم ما که نمیگیریم درسته اما فک کنم هنوز بچه ها رو و ...

نمیدونم عزیزم اطلاع ندارم ولی فکر کنم بچه ها هم زدم واکسن ولی خفیف میگیرن بازم

اخه کجا اومدی سوال میپرسی؟؟؟ 

جایی که نصف بیشترشون همینجوری گارد دارن به عراق چه برسه اسم اربعینم بیاد.  یه غول وحشتناک از شرایطش میسازن. 

اونچا روز نباید بیرون بری.  اگر پیاده روی میری،  از۵/۶راه میفتی تا شب.  استراحت میکنی تا نماز صبح. 

بعدش تا ساعت ۹/۱۰میری و دوباره میری تو موکب. 

میخوابی تا ظهر. 

همه جا حتی حیاط هاشون کولر دارند. 

مدااااااام هم شربت و آب میدن. 

اصلا گرما زده نمیشی. 

یه ضدافتاب خوب از ریحان کالا بخر، اصلا پوستتون نمیسوزه. 

تو اون مسیر پر هست از خانواده هایی که با بچه کوچیک اومدن. 🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همسرمن 9ساله داره میره من نرفتم اربعین

بچم 5سالشه میگم اذیت میشه

هیچی هم از زیارت متوجه نیست که

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

خانواده ی برادرم هر سال میرن موقع برگشت از کربلا چون ما یکی از شهرهای مرزی هستیم میان اینجا ده روز م ...

بهشون بگین قبل رفتن همه شون حجامت عام بدن،  از مرز که رد شدن تا زمانی که برگردن ایران ماسک رو از دهان شون درنیارن. 

حتما حتما انجام بدن. 

مشکلی پیش نمیاد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خانواده ی برادرم هر سال میرن موقع برگشت از کربلا چون ما یکی از شهرهای مرزی هستیم میان اینجا ده روز م ...

چقدر بد . خدا رو خوش نمیاد خب شما اینسری خودتون برین یه جایی بنظر من تا نتونن بیان

2810