2777
2789
عنوان

دارن بچمو ازشیرمیگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 69 پست
میخای از خودم مثال بزنم ۱۸ ماهگی خواستم پسرم و از شیر بگیرم شوهرم دعوا کرد که زوده بیست ماهگی خواستم ...

من ن مادرشوهرم میدونه ن مامانم چون نمیذاشتن بگیرمش... گفتم بزار بگیرم بعدا بدونن.... شب اول گریه کرد ولی دیشب گذاشتم روپام شیشه شیردادم بهش خورد تاصب اصلا بیدار نشد اذیت نکرد

بخدا هر کی ی حرف میزنه خودمم دیگ موندم چیکار کنم

به نظرم حالا که شیرتو نمیدی شیرخشک مخصوص بچه های بالای یکسال رو بده تا دوسالش بشه برو داروخونه یک شیرخشک مقوی براش بگیر خیلی خوبه من همراه شیر خودم شیرخشک کمکی هم میدم چون تموم املاح موردنیاز بچه رو داره و خیالم هم راحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم بیشترازاون اذیتم و ناراحتم... دیشب راحت خابید تاصب بجای سینم با ابمیوه و شیر پاکتی و میوه سرگرم ...

خیلی حس بدیه بعد 7 سال دوباره  باحرف شما یاد اون حسم افتادم آره خیلی غم انگیزه حالتش اما برای  همه هست این حالت 

دعای توی نت رو سرچ کنید برای از شیر گرفتن بخونید کمک میکنه خیلی 

خیلی حس بدیه بعد 7 سال دوباره باحرف شما یاد اون حسم افتادم آره خیلی غم انگیزه حالتش اما برای همه ه ...

اره خودم باز خودمو دلداری میدم میگم تااخرعمرم ک نمیتونم بهش شیر بدم باید بالاخره بگیرمش

نذارتشنه وگشنه بمونه وقتی ناراحته بغلش کن چون از لحاظ روحی هم وابسته هست هنوز

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
اره خودم باز خودمو دلداری میدم میگم تااخرعمرم ک نمیتونم بهش شیر بدم باید بالاخره بگیرمش

آره ناراحت نباشین ، تمرکز روی رسیدگی به بچه باشه بهتره 

شیر پاکتی هم خیلی خوبه که میخوره ،  ولی حتما بجوشونید 

این مکمل ها رو جدا جدا میدین یاهر سه با هم تو یه شربتن

نه جدا میدم امگا۳که یه روز در میان میدم همیشه چون ماهی نمیخوریم...مولتی هم جدا میگیرم دوره ای میدم شربت آهن هم باز جدا میدم شبا قبل خواب البته الان دو ماهی میشه آهن ندادمش 

من ن مادرشوهرم میدونه ن مامانم چون نمیذاشتن بگیرمش... گفتم بزار بگیرم بعدا بدونن.... شب اول گریه کرد ...

من با خونواده شوهرم زندگی می‌کنم امکان نداشت نفهمند بهش شیر نمیدم پسرم شیر خشک نمیخورد به لبنیات هم آلرژی داره یعنی خودم دارم دیوونه میشم 

2810