2777
2789

۱۷ماهشه، دوروزه بهش شیر ندادم هرکی میرسه میگ الان هوا گرمه گناه داره سنشم کمه بهش شیر بده فعلا... خودم خیلی عذاب وجدان گرفتم و ناراحتم براش... شیر بدم باز یا بیخیال شم کلا؟؟؟ یکم بد قلقی میکنه اما دیشب تا صب راحت خوابید شب اول اذیت کرد بیشتر.... نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که دیگه گرفتی دیگه بی خیالش شو ولی خداییش هم زود بوده براش هم هوا گرمه.میترسم بگم دوباره شیرش بدی و وقتی خواستی بگیری اونجا اذیت میشه دوباره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دلیل خاصی داره تو 17 ماهگی می خوای از شیر بگیری؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

منم توی همین روزا بچم رو از شیر گرفتم ولی دلیل داشتم چون بچم از یه سینه نمی‌خورد خیلی راحت تونستم از شیر بگیرمش .

ولی به خاطر گرما همه دعوام‌کردن .بعد یوی بهم گفت برای اینکه معدش سیرابی بده بهش . سیرابی رو کوچیک میکردم و بعد یه مقدار براش درست کردم و می‌خورد آبش رو و خیلی خوب بود .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
الان که دیگه گرفتی دیگه بی خیالش شو ولی خداییش هم زود بوده براش هم هوا گرمه.میترسم بگم دوباره شیرش ب ...

شب اول تا صب چندبار گریه کرد ولی دیشب اصلا بیدار نشد الان خودم بیدارش کردم اب دادم... چسب زدم سینم نمیاد طرفش بعضی وقتا بهونه میگیره فقط..... خودمم میترسم بعدا سخت تر شه

عزیزمدرکت میکنم منم روزی که بچمو از شیر گرفتم کلی گریه کردمحالا که ۲روزه ندادی دیگه نده بهشراهیه که ...

ممنونم قربونت امروز روز سوم میشه بعضی وقتا بهونه میگیره ک بهش شیر موز یا شیر پاکتی میدم بیخیال میشه، امشب شب دوم بود تاصب خابید ولی

2810