2777
2789
عنوان

جدا خودکشی گناهه

118 بازدید | 13 پست

مثلا کسی که بیمار علاج ناپذیر داره یا خیلی از نظر روان داغونه یا کسی که شرایط زندگی خوب نداره ، خودش رو بخاد راحت کنه گناهه 

کاش خود خدا درک کنه که بعضی بنده هاش تحمل ندارن ، صبر اون زیاده ولی ما صبر نداریم 

در هر صورت گناهه متاسفانه

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام دردهایی که گفتی درمان هم شده وزندگی ادامه داشته

سوال بعدی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نه ثواب فکر کردی پس امتحان الهی چیمیشه عزیزم خداوند درقران فرموده دنیا محل اسایش قرار ندادیم عزیزمن زندگی پس از زندگی رو دانلود کن قسمت خودکشی هاشو ببین بخودت میای بالاتر از حضرت زینب مصیبت دیدیم که فرمودن ما رایت الا جمیلا چیزی جز زیبایی ندیدم روز عاشورا ؟

نه ثواب فکر کردی پس امتحان الهی چیمیشه عزیزم خداوند درقران فرموده دنیا محل اسایش قرار ندادیم عزیزمن ...

من اوضاعم خیلی خرابه ، آزمایش تا آزمایش داریم

دیگه من پاره شدم 

چجوری آزمون الهی برلی بعضیا انقدر راحته و برای بعضیا انقدر سخت ؟ از آخرم موفق بشی جای هر دو یک جاست ؟

آره گناه خیلیییییییی بزرگی هست 

زندگی پس از زندگی رو نگاه کن اون قسمتای مربوط 

کسی دست به این کار میزنه نه تنها راحت نمیشه بلکه هزار برابر میشه عذابش  اونم تا ابد 

اونایی هم که اعتقاد ندارن باید بگم حالا اومدین یک درصد راست بود اونوقت چی 

میخوان تو آتیش جهنم چکار کنن 

دیدی وقتی به یکی حسادت میکنی چقدر میسوزی  آتش جهنم حتی از اینم بد تر توصیف شده

خلاصه دس به همچین کاری نزنید 

نگید خدا منو دوس نداره و این حرفا    اتفاقا شما برگزیده اید که تو این دنیا اومدین فکر کنین کلی آدم دوس داشتن به دنیا بیان اما این فقط نصیب ما شده 

حالا داریم برای مرحله دوم تلاش می‌کنیم 

شما وقتی یه کاری انجمن میدی هر چقدر کوچیک باشه بازم هدف داره دیگه ؟ درسته ؟ حالا مگه میشه دنیا به این بزرگی که ما فقط ۱ هزارمش رو کشف کردیم بی هدف باشه ؟ 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیماری های علاج ناپذیر کی گفته درمان داره ؟

خیلیهاشفاپیداکردن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بیماری های علاج ناپذیر کی گفته درمان داره ؟

قبلاآبله مرغان علاج ناپذیربود

پس همه خودکشی میدن

قبلاسرطان کبدعلاج ناپذیربود

پس بایدخودکشی میکردن؟!

عروس خاله من سال۶۸دراثرسرطان کبدفوت شد

دقیقا۳روزبعدزایمانش

چهلمش اولین پیوندموفق کبددرایران انجام شد

آره گناه خیلیییییییی بزرگی هست زندگی پس از زندگی رو نگاه کن اون قسمتای مربوط کسی دست به این کار میزن ...

من نمیگم دنیا بی هدفه ولی حسابی برام سخت ، فشار زندگی روم زیاده از هر لحاظ ، برام زندگی از جهنم هم سخت تره 

شاید من تو این دنیا تو جهنمم

من نمیگم دنیا بی هدفه ولی حسابی برام سخت ، فشار زندگی روم زیاده از هر لحاظ ، برام زندگی از جهنم هم س ...

نه اصلا اینطور فکر  نکن 

منم این همه از زاویه های مختلف نوشتم که اگه کس دیگه ای میخونه 

منصرف شه 

اتفاقا تو خودت میتونی تحول ایجاد کنی تو زندگی خودت

توکل به خدا کن    نماز بخون   قرآن بخون  یوگا نجام بده   مدیتیشن کن    ورزش 

شاید افسرده شدی  حتما کارای بالا رو بکن  خوب میشی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وضع زندگیم رو دارم میبینم دیگه 😭

میدونم 

درک میکنم  

اما امید داشته باش به خدا تلاش کن 

من مشکلات شما رو نمیدونم  و قصاوت هم نمیتونم بکنم  

اما تلاش کن پیشرفت کنی  چیزای جدید یاد بگیری