بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به دخترم خیلی ظلم شده اول که حامله شدم تو غم بچه اولم بودم که از دست رفت بعدم ۴ سالش بود بچه سومم دنیا اومد و از بین رفت باز من شدم یه مامان افسرده و غم زده
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
منم موقع رابطه واسه اقدام به بارداری گریم میگیره،موقع رفتن به دکتر موقع خوردن و استفاده کردن آمپولا ...
این احساسا همش طبیعیه ولی خودتو کنترل کن تا بتونی باردار شی با این احساسا باردار نمیشی والبته تا اینجوری هستی بهترم هست که اصلا نشی چون مادر خوبی نمیشی و به بچه تو شکمت ظلم میشه اگه تو بخوای مدام گریه کنی و غصه بخوری
نمیدونم آیا اصلا من میتونم به بچه ی دومم احساسی داشته باشم
بله میتونی بچه دومم هزار بار عزیزتر از اولی میشه چون اندازه دوتا بچه برات عزیزه هم خاطره اولیه هم بچه ایه که تو رو نجات میده از غم من اگه دخترمو نداشتم نابود میشدم خدا خیلی بهم رحم کرده خیلی
لااقل اگه حامله بشم شاید بهتر بتونم با خودم کنار بیام
برو باشگاه برو ارایشگاه برو بازار لباس تازه بخر همه کارایی که عذاب وجدان نمیزاره بکنی انجام بده مطمئن باش انرژی مثبت بچه دومو میکشه سمتت نشون بده که واقعا میخوای بیاد بچه دوم