بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما قبلا یه بار باردار شدی نگران نباش دوباره هم میشی البته استرست این دفعه خیلی زیاده
بله قبلا طعم حس مادریو نچشیده بودم و بچه میخواستم ولی الان که طعمشو کشیدم هم استرسم بیشتره هم عجلم بیشتره واسه دوباره چشیدن اون حس هربارم که ناامید میشم بیشتر غصه میخورم
بعضی وقتاهم فکرم کلا میره پیش دخترم و اصلا بچه نمیخوام
لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
بله قبلا طعم حس مادریو نچشیده بودم و بچه میخواستم ولی الان که طعمشو کشیدم هم استرسم بیشتره هم عجلم ب ...
نه اصلاااا به این چیزا فکر نکن مطمین باش همون ماهی حامله میشی که اصلا به حاملگی فکر نکنی تا وقتی دوباره بچه دار نشی و بچه دوم اون سنی که بچه اول رو از دست دادی نرسه دردت آروم نمیگیره و نمیتونی به بچه دوم دل ببندی
اگه خوشین و احساس جای خالی ندارین این ارامشتونو به هم نزنین،ولی اگه یه وقتی یه روزی دیدین که امادگیش ...
هیییییی دلم خونه دیگه بدنم و روح و روانم تحمل یه غم دیگه رو نداره بیخیال یه بچه دیگه شدم ولی جای خالیشون هست همیشه هست تو ناخودآگاهم هر پسر ۱۰ ساله ای رو میبینم یا هر پسر ۳ ساله ای رو میبینم یاد بچه هام میافتم