2777
2789
من تمام دل خوشیم دخترمه به خاطر اونه هر کاری که میکنم تو هم زودتر دوباره بچه دار شو به امید خدا خیلی ...

بله خیلی سخته اقدام کردم ولی آخه کو بچه؟بچه دار نمیشم که

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اقدام کردم ولی با تزریق امپول گونال اف و متروپین و گنادوتروپین تو روز ۷ پریودی فولیکول ۵ داشتم ک ...

شما قبلا یه بار باردار شدی نگران نباش دوباره هم میشی البته استرست این دفعه خیلی زیاده 

من بچه هام مشکل ژنتیکی دارن فامیلیم با شوهرم دخترم سالم بودنش معجزه است دیگه بچه نمیخوام به ریسکش نم ...

خداروشکر که دخترت سالمه ولی مگه الان نمیتونی بری زیر نظر دکتر و یه بچه ی سالم داشته باشی

بله خیلی سخته اقدام کردم ولی آخه کو بچه؟بچه دار نمیشم که

من هم به خاطر استرس بعد بارداری اولم ۹ ماه حامله نمیشدم بعدش شدم خیلی استرس داشتم ولی بارداری اولم و سومم با اولین اقدام باردار شدم

خداروشکر که دخترت سالمه ولی مگه الان نمیتونی بری زیر نظر دکتر و یه بچه ی سالم داشته باشی

پروسه اش خیلی وقتگیر و پر استرسه منو شوهرم دیگه تحمل استرس نداریم با دخترم خوشیم دیگه بچه نمیخوایم

شما قبلا یه بار باردار شدی نگران نباش دوباره هم میشی البته استرست این دفعه خیلی زیاده 

بله قبلا طعم حس مادریو نچشیده بودم و بچه میخواستم ولی الان که طعمشو کشیدم هم استرسم بیشتره هم عجلم بیشتره واسه دوباره چشیدن اون حس هربارم که ناامید میشم بیشتر غصه میخورم

بعضی وقتاهم فکرم کلا میره پیش دخترم و اصلا بچه نمیخوام

اگه هوس بود همین چند بار بس بود اگه خدا به صلاحم میدونست دوتا از بچه هامو نمیگرفت 

پروسه اش خیلی وقتگیر و پر استرسه منو شوهرم دیگه تحمل استرس نداریم با دخترم خوشیم دیگه بچه نمیخوایم

اگه خوشین و احساس جای خالی ندارین این ارامشتونو به هم نزنین،ولی اگه یه وقتی یه روزی دیدین که امادگیشو دارین حتما پیگیرش بشین

بله قبلا طعم حس مادریو نچشیده بودم و بچه میخواستم ولی الان که طعمشو کشیدم هم استرسم بیشتره هم عجلم ب ...

نه اصلاااا به این چیزا فکر نکن مطمین باش همون ماهی حامله میشی که اصلا به حاملگی فکر نکنی تا وقتی دوباره بچه دار نشی و بچه دوم اون سنی که بچه اول رو از دست دادی نرسه دردت آروم نمیگیره و نمیتونی به بچه دوم دل ببندی

اگه هوس بود همین چند بار بس بود اگه خدا به صلاحم میدونست دوتا از بچه هامو نمیگرفت 

واقعا ادم بعضی وقتا توکارای خدا میمونه....من خیلی دلم گرفته از صبح انقد گریه کردم که دیگه حتی نای گریه کردنم ندارم

ولی بازم میگم خدایا شکرت

اگه خوشین و احساس جای خالی ندارین این ارامشتونو به هم نزنین،ولی اگه یه وقتی یه روزی دیدین که امادگیش ...

هیییییی دلم خونه دیگه بدنم و روح و روانم تحمل یه غم دیگه رو نداره بیخیال یه بچه دیگه شدم ولی جای خالیشون هست همیشه هست تو ناخودآگاهم هر پسر ۱۰ ساله ای رو میبینم یا هر پسر ۳ ساله ای رو میبینم یاد بچه هام میافتم

واقعا ادم بعضی وقتا توکارای خدا میمونه....من خیلی دلم گرفته از صبح انقد گریه کردم که دیگه حتی نای گر ...

گریه کن من تا سالگرد اول خیلی گریه میکردم خیللللی زیاد دست خودمم نبود به یه جایی که برسی کم کم دلت آروم میگیره