2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجورم. آنقدر حس آرامش بهم دست میده انگار همه دردها و ناراحتی ها تموم شده. دلم میخواد زمان وای ...

اگه ناراحت نمیشی میشه بگه چ بیماری قلبی؟

پسر منم بیمار قلبیست

💛💙💚

استارتر با ۷ صفحه تاپیکت گریه کردم

من جنین ۸ هفته از دست دادم و دیوونه شدم واقعا دیوونه ها 

شما چی کشیدی عزیزم

بعد از اون بچه نارس و مریضی گیرم اومد ک نمیدونی چی کشیدم

اما درد شما تو فکر نمیگنجه

خدا صبرت بده

چی بگم کاری ازم برنمیاد

خیلی ناراحتت شدم

💛💙💚
نه عزیزم چرا ناراحت بشم . تا 6ماهگی خیلی خوب بود 6ماهگی بعد واکسن. یاسین پس رفت میکرد زود سرما خورد ...

لعنت به ببماری ژنتیکی بچه منم بیماری ژنتیکی داشت عضله هاشو کم کم از دست داد بچم خیلی اذیت شد بچه بی زبون خیللللللی 

استارتر با ۷ صفحه تاپیکت گریه کردم من جنین ۸ هفته از دست دادم و دیوونه شدم واقعا دیوونه ها  ش ...

ممنونم عزیزم مهربون ایشالله زودی خدا بهت یه بچه سالم بده 🌹🌹🌹🌹🌹

منم پسر دوساله ام رو شش سال پیش از دست دادم‌. دو سه سال اول که مثل دیوونه ها بودم‌. خیلی بد بود. همش ...

الهی بمیرم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
چند وقت پیش خوابشو دیدم بغلش کرده بودم تو خواب محکم بغلش کرده بودم دلم میخواست تمام دنیا همون لحظه ب ...

خوش ب حالت که خوابش و دیدی . من آرزو دارم 😢😢😢😢😭😭😭😭

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 

عزیزم خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه و به دلت آرامش بده.

من پسر سه ساله ام رو سه ماه و نیم پیش از دست دادم از اون روز تا حالا هر روز براش گریه کردم،کار دیگه ای نمیتونم بکنم،دلم براش تنگ میشه،خاطراتش ،خندهاش،همه چیزش جلو چشمامه،دلم میخواد زود زود برم پیشش کاشکی خدا اینطور بخواد😥

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ» 

خدا به همه مادرای داغدیده صبر بده

من تو اینستا یه پیج پیدا کردم به اسم سفر کرده. هرکی بچش فوت میشه اونجا مینویسه هر شب نگا میکنم و گریه و دعا

خدایا دخترمو ازم نگیر که طاقت ندارم خدایا دخترمو برام حفظ کن