2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایی می خوندم بچه هایی که فوت میشن و نوزاد هستند،اگر از پدر و مادر شیعه باشند،مستقیم بعد از مرگ نزد ...

شیعه  بعد اسلام بوجود اومد اونوق چجوری اون دنیا شیعه و سنیو جدا میکنن چه حرفای عجیبی میزنید 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
شیعه  بعد اسلام بوجود اومد اونوق چجوری اون دنیا شیعه و سنیو جدا میکنن چه حرفای عجیبی میزنید&nbs ...

پستش مال شش سال پیشه حالا این همه صفحه این همه پست تاپیک به این غمگینی و سنگینی این وسط گیر دادید به شیعه و سنی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
پستش مال شش سال پیشه حالا این همه صفحه این همه پست تاپیک به این غمگینی و سنگینی این وسط گیر دادید به ...

نه اخه خیلی تایید کردن برام جالب بود میدونم مال قبله ...ماهم همم.ن داغ دیدیم منم ولی خواستم بش بگم همونجور ک تو مکه از همه دین و رنگ و نژاد و مذهب کنار هم نماز میخونن و دور خونه خدا جمعن دقیقا روز محشر هم هیچکدوممون رو با ن دینمون ن نژادمون نمیسنجن همه مثل همن برابر و برادرن 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
مرسي عزيز دلم خدا عزيزاتو برات نگهداره خوشگلم❤️

منم نوزاد از دست دادم تا مدتها دیدن نوزاد و زن باردار برام خیلی سخت بود پسرم سال ۹۶ از دنیا رفت الان اگه بود میرفت پیش دبستانی بعد اینکه دخترم دنیا اومد حساسیتم به بچه ها کمتر شد ولی هنوزم برای اون بچه گریه میکنم و سخته خدا بهتون صبر بده زمان کمک می‌کنه که بتونید باهاش کنار بیاید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بعد 8سال از رفتن پسرم. هنوز هر روز یادش می افتم. بعضی وقتا مثل امروز از صبح بی قرارم و غروب که میشه اشکام همینجور میریزه. گاهی فکر میکنم با رفتنش منو هم با خودش برد و تو ٨سال یه مرده م که ادای زنده ها رو درمیارم. من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود..... 

عزیز مامان کاش میدونستی بارفتنت دیگه هیچ چی تو دنیا قشنگ نیست..... 

خواهرای عزیز لطفا کسی ریپ نزنه و سوالی ازم نپرسه 🙏

منم نوزاد از دست دادم تا مدتها دیدن نوزاد و زن باردار برام خیلی سخت بود پسرم سال ۹۶ از دنیا رفت الان ...

خداروشكر دوباره مادر شدي

ناراحت نبودي خدا بهت پسر داد؟اخه من دخترم فوت شد فقط دلم دختر ميخاد😔

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
خداروشكر دوباره مادر شدي ناراحت نبودي خدا بهت پسر داد؟اخه من دخترم فوت شد فقط دلم دختر ميخاد😔

پسرم فوت کرد بعدش دختر دار شدم جنسیتش برام فرقی نمیکرد ولی همیشه فکر میکردم خدا قراره دوباره همون بچمو بهم برگردونه لباسایی که براش خریدم بپوشونم که پسرم پیشم برنگشت ولی همینکه یه دختر سالم دارم خدارو شکر میکنم دیگه اصلا بچه نمیخوام باردار شدن برام ترسناکه 

پسرم فوت کرد بعدش دختر دار شدم جنسیتش برام فرقی نمیکرد ولی همیشه فکر میکردم خدا قراره دوباره همون بچ ...

بازم خداروشكر درگير جنسيت نشدي براي من شده ي رويا

من ي پسر ٤ ساله دارم خدا دخترمو برد الان روز و شب دارم النماس ميكنم ب من ي دختر سالم بده و ديگه نگيرتش از من ك ديگه تحملشو ندارم😔😭

بازم خداروشكر درگير جنسيت نشدي براي من شده ي رويا من ي پسر ٤ ساله دارم خدا دخترمو برد الان روز و شب ...

انشالله که یه دختر سالم دوباره میاد تو بغلت ذهنتو درگیر جنسیتش نکن وقتی متولد بشه انقدر عزیز میشه دیگه برات فرقی نمیکنه 

فرشته هاي آسموني چرا مارو تنها گذاشتين بخدا ماماناي خوبي بوديم😭دلم خونه براي دختركم،،روز چهلم دخترم ...

دقیقا، من پسرم خیلی بغلی و وابسته بود با اینکه اطرافیان میگفتن بغلی میشه و فلان بغل نکن، من هر وقت میخواست با جون و دل بغلش میکردم و میبوسیدمش، در مورد همه چیش مطالعه داشتم تغذیه، تربیت، یادگیریاش ولی نمیدونم این چه حکمتیه😭 موهاش موهاش دو بار کوتاه شون کرده بودیم تا یک سالگیش😭 چی بگم همه چیش یک بود هوشش قیافش بیرون با انگشت نشونش میدادن ، خودم نگاش میکردم میگفتم خدایا چه کار خوبی کردم که این بچه رو بهم هدیه دادی😢😢🖤 ولی چه فایده رفت دیگه نیس که نیس خونه رو سکوت برداشته😢

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دقیقا، من پسرم خیلی بغلی و وابسته بود با اینکه اطرافیان میگفتن بغلی میشه و فلان بغل نکن، من هر وقت م ...

قربون دل پر از دردت عزيزم

خداي من چقدر سخته چقدر تلخه دركت ميكنم 

من الان آرزومه ٥ دقيقه برگردم به گذشته روزمرگيه ساده داشتم همش مهموني و سفر و خريد و دورهمي نبودم ولي دلم خوش بود الان وسط جارو زدن غذا پختن يهو ول ميكنم ميشينم گريه ميكنم...

نميدونم اعتقاد داري يا نه وليانشالله دوباره خاستي مامان بشي حتما براي فرشتت حرز امام جواد بخر صندلي ماشينم بخر كمربندشو ببند حتما