2777
2789
😍😍😍😍😍😍😍😍 الهههههههی چه قدر خوشحال شدمممممم برات خدا انشالله یه بچه صحیح و سالم بزاره بغلت من ...

قربونت برم الهی  حتما عزیز دلم انشاالله بحق فاطمه زهرا بزودی خدا یه نی نی میزاره تو دلت بسلامتی بزرگش کنی   😍😍😍😍    راستی ختم سوره حشر داریم دوست داشتی شرکت کن مخصوص مادران دلشکسته 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قربونت برم الهی  حتما عزیز دلم انشاالله بحق فاطمه زهرا بزودی خدا یه نی نی میزاره تو دلت بسلامتی ...

خدا نکنه عزیزدلم همیشه تنت سالم باشه انشالله زودی خبر زایمان و صحیح و سالم بودن پسرت بعد ۹ ماه بارداری رو بشنوم عزیزدلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه عزیزدلم همیشه تنت سالم باشه انشالله زودی خبر زایمان و صحیح و سالم بودن پسرت بعد ۹ ماه باردا ...

ممنونم عزیزم انشاالله خدا گل دخترتو حفظ کنه وخداوند یه داداشی یا آبجی بهش هدیه بده آمیییییننن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
الههههههههههی آمین خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم 😘😘😘😘😘

انشالله 😍😘😍😘😍😘😍😘

پسر اولم زود دنیا اومد فوت کرد  پسر دومم بیماریsma داشت فوت کرد

تونستی کنار بیای .منم دوتا دختر نازنینم از دست دادم میگت مریضیشون متابولیکی بودن .چندروز بعد تولد فوت میشن. نمیدونم چیکار کنم چطور اروم بشم دوسال پشت سرهم البته سه تا یکی هم تو شکمم ایست قلبی داشت. بعصی دکترا میگن بچه دار نشو بعضیها میگن توکل کن برخدا .میگن ازمایش ژنتیکی هم جز هزینه بردار هست فایده نداره شانسی هس که کدوم بچه درگیر این مریضی میشه

تونستی کنار بیای .منم دوتا دختر نازنینم از دست دادم میگت مریضیشون متابولیکی بودن .چندروز بعد تولد فو ...

😭😭😭😭😭😭😭 الهی عزیزدلممممم خدا صبرت بده 

منم خوب نیستم فقط به امید دخترم زندگی میکنم 

خیلی سخته خیلی میدونم اونم وقتی بچه ای دیگه ای نداشته باشی خدا دختراتو رحمت کنه انشالله خدا واست جبران کنه 

فاملین با شوهرت؟ منو شوهرم دختر عمو پسرعموییم 

چرا از تخمک اهدایی استفاده نمیکنی؟

اره ما هم دختر عمو پسر عمویم .هزینه تخمک اهدای چقده نمیدونی

من سوال نکردم آی وی افش ۱۰ تا ۱۵ تومنه تخمک هم دقیق نمیدونم ولی فکر نمیکنم زیاد باشه من اگه بچه نداشتم حتما به تخمک اهدایی فکر میکردم