2777
2789
عنوان

زن کم خرج

907 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها یعنی واقعا از عمق وجودم واسه خودم متاسفم حالم از خودم بهم میخوره 

اصلاااا نمیتونم مثل ادم باشم دوسال پیش رفتم آرایشگاه مو رنگ کردم ابرو واصلاح خودم انجام میدم مانتو ولباس اگه بخرم واسه خودم همش دنبال چیزای ارزونم امروز مهمونی بودیم طرف با اینکه مستاجره واز هزار نفر مخصوصا ما پول ۱۰۰ ملیون تومن برای پیش خونه قرض گرفت  کلی وسایل جدید وخیلی گرون خریده بود با لباسای گرون همشون ملیونی.اما نمیفهمم من چرا نمیتونم خرج کنم.شوهرم میگفت ممنون مثل زنای دیگه نیستی کم خرجی واقعا میگم از ته اعماق وجودم دلم گرفت.چون همیشه ارج قرب اون زنایی که بیشتر خرج میکنن زیاد تره تورو خدا بیاید یه چیزی بگید بهم

اينكه ميگن زن خرج داره ارج داره براي همه صدق نميكنه

ولي يادت باشه كه خودت بايد به خودت ارزش بدي..لباس خوب بپوش كاراي خوب بكن.. دوماه يه بار لباس بخر ولي خوب بخر..همش دست خودتع

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشیدا عن تو ارج و قرب کسی که دیگه گدایی می‌کنه 

بدهکاره زیر قرضه ولی لباس گرون میپوشه 

یکی دوسال سختی بکشه کمتر و مناسب تر بخره ولی 

مثل گداها حرف پشتش نباشه 

الان چه قشنگی داره که بدهی داره و گرون پوشه 

هرچی حد تعادلش خوبه 

اگر داری خوب بپوش اگر کمتر داری دستت سفت تر بگیر 

نه خرج نکردن خوبه نه ولخرجی

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

من ب چشم دیدم زنایی ک آرام و متین رفتار میکنن و شیک و لوکس و خوش پوش و تمیز هستن و با خودشون محترمانه رفتار میکنن یا آرایشگاه ها.و رستوران های گرون میرن ، برای همسرانشون ارزشمند ترن

ولی مخالفم ک قرض کنی لباس ملیونی بخری 

باید نسبت ب داراییت خرج کنی 

خانواده شوهرت چطورن

منم کم خرجم چون خانواده خودمم اینجورین

اما خانواده شوهرم حسابی بریز و بپاش دارن ،همش هم دارن بهم تیکه میندازن تا جاییکه مادرشوهرم لباس کهنه هاشو داد بهم گفت اینارو نمیخوام بردار بپوش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اينكه ميگن زن خرج داره ارج داره براي همه صدق نميكنهولي يادت باشه كه خودت بايد به خودت ارزش بدي..لباس ...

اخه چطوری انگار شوهرم عادت کرده انتظار نداره خرج گرون بزارم رو دستش 

الان که باردارم فقط یه دست لباس بارداری واسه بیرون داشتم از اول بارداریم تا الان که ۹ ماهمه😭😭

ارج و قرب رو ول کن 

خودت دوست نداری زندگی کنی؟

خودت دوست نداری از خرید و شیک پوشیدن و تفریح کردن لذت ببری؟

یه چیزهایی باید توی وقت خودش انجام بشه وگرنه چندسال دیگه فایده نداره.

قدر روزهای خوب زندگیت رو بدون و از داراییت استفاده کن.

اخه چطوری انگار شوهرم عادت کرده انتظار نداره خرج گرون بزارم رو دستش الان که باردارم فقط یه دست لباس ...

خب خودت اينجوري عادتش دادي..كم كم شروع كن..

بگو ديگه دوست ندارم يه دست لباسو بپوشم هميشه

هي بهش بگو درخواست هاتو كه عادت كنه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده شوهرت چطورنمنم کم خرجم چون خانواده خودمم اینجوریناما خانواده شوهرم حسابی بریز و بپاش دارن ،ه ...

ای جانم مثل منی با این تفاوت که خانواده شوهرم جلوی شوهرم با دوتا چشم گریه میکنن وکاسه گدایی دستشونه اما تمام لباس و وسیله هاشون مارک .بهترین آرایشگاه منطقه رو میرن .همون مهمونی که گفتم رفتیم هم خونه خواهر شوهرم بود 

2810