یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😐 اخه یه چیزیم بگی بهشون بر میخوره میان تو ناشناس مثل دالوها میزنن به سینه نفرینت میکنن
😑😑بابا این حماقتا چیه
هممون سرتاااا پا مشکلیم ولی این کارا حماقته واقعا
🧡زهرا سادات خانومم🥰👋 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋 این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖 دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
جهان سوم بیشتر از نظر اقتصاده وگرنه همه این مسائل تو کشورای توسعه یافته خیلی هم بیشتره ، به عنوان مثال بازیگره امریکایی میدیدم دوست دخترش میگف من یه جادوگرم و فلان 😁فالووراش در عرض چند روز یه عالمه شد
خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
اره بابا الان تایپک بزنم حس ششم دارم همه میان 😂😂😂😂
من یه بار تو یه تاپیک گفتم از رو چهره و ظاهر افراد میتونم تشخیص بدم چطور آدمی هستن...بیشتر ۱۰ نفر گفتن اگه حس ششمی هستی بگو کی ازدواج میکنم؟ اکسم برمیگرده؟ فلان اتقاق کی میفته و ...مردم منتظرن یکی از غیب بهشون خبر بده