2777
2789
عنوان

انجام آزمایش ژنتیک در بارداری

137 بازدید | 15 پست

سلام ، خواستم تجربه ی خودم رو از آزمایش ژنتیکیم بنویسم شاید به دردتون خورد.

دوستان من و همسرم  هر دو تالاسمی مینور هستیم .هفته ی ۱۲ بارداری مراجعه شدیم آزمایشگاه ژنتیک ابن سینای تبریز برای انجام آزمایش. این آزمایشگاه بعد یک ماه و خورده ای زنگ زده بود مرکز بهداشت شهرمون گفته بود بچه سالم هستش و ما هم کلی خوشحال شدیم ، اما بعد یک ماه با همسرم تماس گرفتن که نیاز هستش دوباره آزمایش خون بدیم بفرستن تهران آزمایش کنه ، ما هم مراجعه کردیم و خون دادیم ولی بعد یک ماه جواب نشد و ما هم کلی استرس داشتیم و اصرار میکردیم جواب رو زود بدن ولی خبری نمیشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه یه روز تماس گرفتن گفتن بیاین آزمایشگاه، مسئول آزمایشگاه گفت درمورد آزمایش شما ما نمی تونیم نظر بدیم جواب ما ۵۰ به ۵۰ هستش نهمین تونینم بگیم سالمه نه ماژور داره شما خودتون تصمیم بگیرید نگه دارین یا سقط کنید فقط باید زود اقدام کنید چون وقت سقط قانونی که ۱۸ ماه هست رد بشه نمی تونید مجوز سقط از پزشک قانونی بگیرید...

عزیزززم

خب

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

یعنی هرچی اصرار میکردیم که منتظر جواب تهران باشیم میگفتن نه وقت سقط میگذره به خاطر یه وقت ما رو مجبور کردن که رضایت بدیم اونا بزنن که بچه ماژور داره که پزشک قانونی به ما مجوز سقط بده هر چی اصرار میکردم که شاید سالم باشه میگفتن نه ما تا حالا صد تا مثل مورد شما رو سقط کردیم و هیچ کس هیچ اعتراضی نکرده...

یه خوشگل لایک کنه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بعد از گرفتن مجوز سقط یک دکتر خوب پیدا کردم گفت با مسئولیت خودم یه هفته نامه رو نگه میدارم تا جواب شما از تهران بیاد بعد اقدام کنیم نکنه خدای نکرده بچه سالم باشه ولی این مسئول های بی مسئولیت و بی وجدان این آزمایشگاه اصلا اصراری به حل مشکل ما نداشتن انقد از این کار ها کردن که اصلا وجدان هم ندارن..

یه روز زنگ زدم التماس کردم یه روز زنگ زدم تهدید کردم ولی اصلا اثر نذاشت آخرش گفتم بعد سقط جنین رو میدم آزمایشگاه اگه سالم بود ازتون شکایت می کنم گفتن هر کاری که دلت می خواد می تونی بکنی آزادی..

بالاخره من مجبور شدم بچم رو که ۱۹ هفته بود کل سونوگرافی هاش هم سالم بود رو سقط کنم، آزمایشگاه هم نامه زده بود که جنین رو مخدوش اعلام کنین و ندین برای آزمایش و اینکه این خانم خیلی کم خونه اگه بستری کنید واستون مشکل ساز میشه..

فقط می خواستم تجربه ام رو بگم تا اگه کسی مثل ما زوج تالاسمی مینور هستن به یک آزمایشگاه معتبر برن و زود جواب بگیرن و دنبال جواب ۱۰۰ در ۱۰۰ در ماه های اولیه باشن و جواب رو کتبی از آزمایشگاه قبول کنن تا مثل ما بعد از چند ما نزنن زیرش چون سقط بچه ی ۵ ماه خیلی سخته به خدا از زایمان طبیعی سختر هستش

بالاخره من مجبور شدم بچم رو که ۱۹ هفته بود کل سونوگرافی هاش هم سالم بود رو سقط کنم، آزمایشگاه هم نام ...

خدا ازشون نگذره

من اصفهان انجام دادم آزمایشگاه ژنوم خداییشخیلی خوش برخورد وسر موقع جواب رو دادن 

من یکیش بیمار بود وبعدیش که نمونه گرفتن سالم گفتن 

خ اراشکر هم سالم بود بچه ام ..

چند نفر دیگه هم از فتمیل رفتم سر موقع جوابشون اماده بود

الان چند هفته هست ‌که از سقط من میگذره ولی من هر شب گریه میکنم و به این فک میکنم که اگه بچه ام سالم بود و من سقط کردم چی ؟ کاش من هم این آزمایشگاه رو انتخاب نمیکردم کاش یه جای دقیق میرفتم هر شب خودم رو سرزنش میکنم 

اول که گفتن شک دارن به جواب خودشون و ما رو دعوت کردن واسه نمونه گیری مجدد هی میگفتن چیزی نیست سالمه فقط شک داریم به خودت استرس نده برا بچه ضرر داره بعد از چند ماه که جواب نیومد خیلی راحت گفتن بچه رو سقط کن وقت بگدره مجوز نمیدن 

2810