2777
2789

ایشالا که هیچکس تجربش نکنه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم پسر خاله من اوتیسم داشت خیلی زود متوجه شدن و بطور پیگیرانه ای بردنش گفتار درمانی و مشاوره

تقریبا مثل بچه های عادی شده و حرف میزد بازی میکرد و الانم تو مدرسه بچه های عادی درس میخونه

میدونم خیلی سخته ولی عاشقانه دوستش داشته باشین و کمکش کنین

و کسیو میشناختم ۳۳ ساله بودن و اوتیسم داشتن ۳ تا زبون بلد بودن و برنامه نویسی انجام میدادن

حتما به کودکتون هرگی سنش رفت بالاتر چگونگی اراباط به همجنس و جنس مخالف رو یاد بدین که در سنین بالاتر راحتر باشه

چراکه درک روابط انسانی یکم براشون سخت تره

خیلی بده اصلا چه اسمش اوتیسم باشه چه تاخیر چه واسه تشنج چه هر چی باشه خیلی بده حالم خرابه شما تجربه ...

ببر دکتر ببین چی تشخیص میده 

شاید شما اشتباه متوجه شدی چند سالشه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
ببر دکتر ببین چی تشخیص میده شاید شما اشتباه متوجه شدی چند سالشه؟

برای من تشخیص ندادن چون تشنج پنهان داره همین موجب عدم توجه و تمرکز شده من خودم فکر نمیکنم اوتیسم باشه به هر حال باید کار درمانی و گفتار درمانی بره از دو سالگی می‌رفت بعد متوجه تشنج شدیم به صورت جدی از دو سال و چهار ماهگی کار و گفتار میره 

سلام عزیزم

بچه من تشنج پنهان نداشته ولی با تاخیر کلام و مسایل حسی مراجعه کردم یه چندجا کاردرمانی و گفتار خیلی خوب نبودن مهارت کافی نداشتن خوب نتیجه نگرفتم بعد با پرس و جو رسیدم به این کلینیک آخری که الان دارم میرم خوب دارم نتیجه میگیرم و تقریبا داره علایمش کم میشه ....به نظرم شما هم اگر پزشکت دستور داده حتما مراجعه بکن

سلام عزیزمبچه من تشنج پنهان نداشته ولی با تاخیر کلام و مسایل حسی مراجعه کردم یه چندجا کاردرمانی و گف ...

سلام بله منم دوجا بردم و نتیجه نگرفتم دیگه الان دارم میبرم ی کلینیک که تخصصی کار می‌کنه و امکاناتش هم داره الان کودک شما چند سال هست ؟

سلام عزیزمبچه من تشنج پنهان نداشته ولی با تاخیر کلام و مسایل حسی مراجعه کردم یه چندجا کاردرمانی و گف ...

اینکه میگید نتیجه میگیرید یعنی چجوری شدن و اینکه بهتون گفتند کامل خوب میشه یا که چیزی نگفتن 

اینکه میگید نتیجه میگیرید یعنی چجوری شدن و اینکه بهتون گفتند کامل خوب میشه یا که چیزی نگفتن

ببینید توجه نداشت اصلا به اسمش و کلام هم تاخیر داشت و ارتباط چشمی هم کم برقرار میکرد که الان ازین جهت ها عالی شده گفتارش هم داره تقریبا سه جمله ایی میشه و اینا همه توی مدت سه ماه بوده

تشخیص که خوب برای بچه من اوتیسم بوده و میدونم که درمان قطعی نداره ولی علایمش داره کم میشه