2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخریب اطرافیان باعث میشه اعتماد به نفس پایین بیادسالها طول کشیده تا به اینجا برسی پس باید برای درمانش زمان بزاری ودارو ندارد بایدتوجمع باشی برخلاف میل وتکراروتمرین کنی احساس میکنم شخصیت درون‌گرا داری درست میشه ولی باید باخودت نجنگی دارو نداره فقط تکرار و تمرین وریشه یابی علت عدم اعتماد به نفس که یک حس غیر واقعی هست 

ببین راهای زیادی وجود داره اما خوب اول باید بدونی دلیلش چیه اما ساده ترین راهش اینه که جلوی اینه با خودت کار کنی من یع دوستی داشتم که حتی جلوی خانواده خودشم نمیتونست حرف بزنه اما اینقدر باهاش کار کردم که الان معلمه و ۴۱نفر شاگرد داره و برای خانواده اینا جلسه هم میزاره

تخریب اطرافیان باعث میشه اعتماد به نفس پایین بیادسالها طول کشیده تا به اینجا برسی پس باید برای درمان ...

خب بنظرت سرکار برم مثلا منشی بهتر میشم؟

یا برم کلاس فن بیان تمرین میکنن

ببین راهای زیادی وجود داره اما خوب اول باید بدونی دلیلش چیه اما ساده ترین راهش اینه که جلوی اینه با ...

واقعااا چیکار کردی کاش ب منم کمک کنی فداتشم 

دلیلش نمیدونم همش میترسم مردم مسخرم کنن مثلا شروع میکنم ب حرف زدن میگم اللن فلانی میگ چرا اینجوری حرف میزنه 

خیلی خجالتیم پشت گوشی عالیم ولی وای وای خدا نیاره اون روز ک مهمونی باشه همش استرس دارم وقتی سوال میپرسن صدام میلرزه

خب بنظرت سرکار برم مثلا منشی بهتر میشم؟یا برم کلاس فن بیان تمرین میکنن

آره بهتره کلاس حتماً برو کارم خوبه نیاز داری که در مورد احساسات حرف بزنی البته نه با جنس مخالف کسی که درکت کنه و قضاوتت نکنه

2810