2777
2789
بستگی به وینامین های بدنت داره خب عزیزم من کمبود شدید ویتامین دی داره ۵۰ هزار درحالی که خانوما باید ...

هر روز قرص 50 هزار ویتامین‌دی مصرف می‌کنید؟؟!

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویتامین D 50000 ماهی یکبارطبق نظر دکتربقیه شو چون تخصصی ندارم باید با ازمایش خون بری دکتر راهنماییت ...

خیلی کمه دکتر شما سواد ویتامین‌دی رو نداره رنج خانما نباید زیر 50 باشه 

چه دوزیو؟ ویتامین دی 1000 رو روزی یه دونه بین غذا.ویتامین ای 400 رو یه روز در میون بین ناهار.امگا 3 ...

ویتامین‌دی روزانه 1000 برای کودکه نه بزرگسال

بله خود ب خود کبود میشه . نه استخوان درد ندارم عزیزم

مشکل از کمبود ویتامین k نیست؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
بله با. دستور پزشک چون بدنم اهن جذب نمیکنن

ربط آهن به ویتامین‌دی رو متوجه نشدم ولی سوالی که دارم 

در آزمایش ویتامین‌دی مقدارش آخرین باری که گرفتید چقدر بوده؟ دکتر شما نگفته این مقدار زیاد ویتامین‌‌دی باعث کلسیفیکاسیون میشه.

ربط آهن به ویتامین‌دی رو متوجه نشدم ولی سوالی که دارم در آزمایش ویتامین‌دی مقدارش آخرین باری که گرفت ...

۴خورده ای بود در حالی که باید ۱۲۰ باشه 

چون بدنم وینامین و اهن جذب نمیکنه گلم 

تحت نظر یک دکتر تا به این چند سال نبودم نظرات یکی بوده 

یه مدت هم قرص هم امپول بود

۴خورده ای بود در حالی که باید ۱۲۰ باشه چون بدنم وینامین و اهن جذب نمیکنه گلم تحت نظر یک دکتر تا به ا ...

پس شما باید فرم فعال ویتامین دی رو مصرف کنید نه قرص و آمپول D3  در ضمن برای فعال شدن ویتامین دی شما به منیزیوم و ب2 و ب3 نیاز دارید خصوصا منیزیوم که فعال ساز اصلیه و بدون اون هر قدر هم ویتامین دی مصرف کنید فعال و جذب نمیشه شما باید آزمایش منیزیم هم بدید با بررسی علائم بالینی که متوجه بشید در جذب منیزیم مشکلی دارید یا نه و شما باید با این حجم مصرف حداقل در روز 1000 میلی گرم منیزیوم مصرف کنید

با این میزان ویتامین دی شما در معرض ابتلا به بیماری های خود ایمنی قرار میگیرید باید با مصرف فرم فعال مقدارش رو بالا ببرید

پس شما باید فرم فعال ویتامین دی رو مصرف کنید نه قرص و آمپول D3 در ضمن برای فعال شدن ویتامین دی شما ...

ممنونم عزیزدلم از راهنمااییت بله پپدر منیزیم و قرص و ب۲ هم مصرف میکنم کلا داروهام زیاده یکی دوتا نیستند بالاهم به دوستان گفتم 

مجدد یک ماهم پر شده باید برم ازمایش بدم انشالله این وضعیت درست شده باشه راحت شم