راستش من چند کیلو بادمجان سرخ کردم گذاشتم فریزر..ناشی گری کردم تو اب نمک نخوابوندم...حالا یه بسته شو پختم دیدم خیلی تلخه...راهی داره بعد از سرخ شدن تلخیشو بگیری؟حیفم میاد کلی زحمت سرخ کردنش رو کشیدم
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.