2777
2789
عنوان

قرص ارژانسی

306 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من  دوم مرداد روز سه شنبه دوبار رابطه محافظت نشده داشتم روز پنجشنبه قرص ارژانسی مصرف کردم( باید روز جمعه پریود میشدم )

بعد از یک هفته هیچ خونریزی هم نداشتم رفتم داروخونه یه قرص ارژانسی بهم داد گفت دوباره بخور من روز چهارشنبه دوباره قرص ارژانسی مصرف کردم روز پنجشنبه بیبی چک زدم منفی شد الان که شنبه هست هیچ خونریزی نداشتم چیکار کنم نمیخوام باردار بشم لطفاً راهکار بدین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم پدر خودتو داری با قرص در میاری ، طرز مصرفتم اشتباه بوده

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
سه‌شنبه رابطه داشتم پنجشنبه قرص خوردم

اونموقع پس قرص هورمونات‌و بهم ریخته عزیزم 

بعداز خوردن قرص 2 تا 10روز فرصت پریود شدن هست اگه پریود شدین که خب خداروشکر 

اگر نه ی آزمایش بتا بدین

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
اونموقع پس قرص هورمونات‌و بهم ریخته عزیزم بعداز خوردن قرص 2 تا 10روز فرصت پریود شدن هست اگه پریود شد ...

ببخشید گلم آزمایش بتا کجا باید برم بدم من اخه راستش بهم تجاوز شده نمیفهمم چیکار کنم اون موقع این اتفاق برام افتاده اصلا درحالت عادی نبودم من بعدش متوجه شدم خیلی می‌ترسم 

ببخشید گلم آزمایش بتا کجا باید برم بدم من اخه راستش بهم تجاوز شده نمیفهمم چیکار کنم اون موقع این اتف ...

عزیزم🥺

آزمایشگاه خصوصی برو بگو آزمایش تیتراژ بتا میخوام

جوابش همون روز آماده‌اس 

چرا زودتر اقدام نکردی!!

کسی که تجاوز کرده رو میشناسی!؟

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
عزیزم🥺آزمایشگاه خصوصی برو بگو آزمایش تیتراژ بتا میخوامجوابش همون روز آماده‌اس چرا زودتر اقدام نکردی ...

بله میشناسم هیچکار نمیتونم کنم به کسی نمیتونم بگم واقعا خیلی میترسم