2777
2789
عنوان

پسرم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 37 پست
نه در این حد اوضاع خیط نمیشه که🤣🤣🤣 شما خیلی حساسید. الکی دارید بزرگش میکنید. نیاز طبیعیشو داره سر ...

یچیزی شنیدین همینجوری میگین دیگه

سرکوب

کافور... 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختر بود هم همینو میگفتین؟! قطعا نه...

ببینین این موضوع پسر و دختر نداره 

چون جامعه ما بسیار محدوده حتی نمیتونن در مورد این چیزا صحبت کنن

بنظرم حتی یه معاشقه چه ایرادی داره

از نظر پزشکی کلی هورمون آزاد میشه که برای سلامتی مفیده

متاسفانه من هر چی بنویسم اینجا قطعا آدمایی هستن که براشون این چیزا ورود ممنوعه یا سریع میگن دختر و خواهر تو بود همینو میگفتی . 

ببینین این موضوع پسر و دختر نداره چون جامعه ما بسیار محدوده حتی نمیتونن در مورد این چیزا صحبت کننبنظ ...

نمیدونم چی بگم درست میگی ها ولی نمیشه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نمیدونم چی بگم درست میگی ها ولی نمیشه

ممنونم از اینکه منطقی فکر میکنین

بخدا اگه روزی برسه همه ماها تو هر شرایطی ذهنیت قدیمی و احساسمونو بذاریم کنار با مردم صد سال جلوتر از خودمون هیچ تفاوتی نداریم

سپاس

ممنونم از اینکه منطقی فکر میکنینبخدا اگه روزی برسه همه ماها تو هر شرایطی ذهنیت قدیمی و احساسمونو بذا ...

درسته این کار خودش پیشرفته و خیلی خوبه 

اما یه جا نوشته بود بعضی (شایدم خیلی) از افراد دلشون نمیاد لباسای قدیمیشون که استفاده ای هم نمیکنن بندازن دور اونوقت ما توقع داریم یسری تفکر هارو بریزن دور

راست میگفت اما بازم خداروشکر کم کم مردم دارن منطقی میشت