2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

99 بازدید | 6 پست

سلام خانما من دیشب قرص جلوگیری خوردم با خوردنش حالت تهوع میگیرم یکم معده درد هم داشتم بعد از خوردن قرص حدودا دوساعتی گذشت حالت تهوع و استفراغ

نیاز بوده دوباره بخورم؟چون نخوردم دیگه 

طبیعی جلوگیری کن خانمهمه این قرصا مضرن

من تنبلی تخمدان دارم پریودم نامنظم بود حتی ماهی دوبار پریود میشدم دکتر اینو داد بهم ک منظم بشه دیگه به عنوان جلوگیری هم استفاده میکنم ..الان گلم شما اطلاعی ندارین باید دوباره مصرف میکردم یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ال دی خوردی؟کم عوارض ترینش مارولینهاصلا حالت تهوع و اینا نمیاره

نه اسمش دزوسپتیو بود 

ببخشید الان شما میدونید باید دوباره مصرف میکردم یا نه ؟ اگر باید مصرف میکردم الان میتونم بخورم؟باید چیکار کنم کلا

نه اسمش دزوسپتیو بود ببخشید الان شما میدونید باید دوباره مصرف میکردم یا نه ؟ اگر باید مصرف میکردم ال ...

ببین کلا قرص جلوگیری اگه از وسطش قطع ونی باعث لکه بینی میشه اگه میخوای قطعش کنی باید هر۸ساعت مفنامیک بخوری تا لکه بینیت قطع شه