2777
2789
عنوان

کسی راجع به اسپرم مرده اطلاعاتی داره تجربه ای چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 34 پست
آره ولی چون نمی‌دونستم باردارم سقط شد

ای وای عزیزم ایشالا به زودی مادر میشی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
کاش شوهذ منم.واریکوسل میداشت و عمل میکرد ،ولی نداره فقط اسپرما از بین میره😭😭😭😭 ما عاشق بچه ایم خ ...

بچه نداری عزیزم؟؟؟چن وقته ازدواج کردی؟؟دلیلش چیه ک اسپرما از بین میره راه حل دارویی ندارع؟؟

⁦ʕ´•ᴥ•`ʔ⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای عزیزم ایشالا به زودی مادر میشی

ببین خرنوب آسیاب شده بخر مثل چای بذار دم بکشه بریز تو قوری یکمم آب بریز ولی بذار حدودا بیس دیقه دم بکشه هرشب یه لیوان بده بخوره همکار شوهرم با این زنش دوقلو حامله شد

بچه نداری عزیزم؟؟؟چن وقته ازدواج کردی؟؟دلیلش چیه ک اسپرما از بین میره راه حل دارویی ندارع؟؟

نه ندارم ،4ساله عروسی کردیم،دلیلش مشخص نیست میگن نادره هنوز درمان خاصی هم.نداره

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
ببین خرنوب آسیاب شده بخر مثل چای بذار دم بکشه بریز تو قوری یکمم آب بریز ولی بذار حدودا بیس دیقه دم ب ...

اره پودر اسیاب دارم یه حا نوشته بود بذیزید تو یه لیوان اب جوش درش رو ببندید 10دقیقه ،بعد بخوره ،مدتیه اینجوری استفا ه میکنه ،یعنی ممکنه منم یه روزی مادر بشم؟

آره عزیزم چرا نشی

هیچ امیدی ندارم دکتر ازمایشگاه مبگفت اول شوهرت رو درمان کن بعد بیا واسه ای وی اف ،خب وقتی درمان نمیشه من چیکار کنم هیچی تاثیر نداره

پیش چندتا دکتر رفتی

5تا،همش چرت و پرت میگن

5تا،همش چرت و پرت میگن

ببین یه دکتریه تو شهر ماست خیلی دکتر خوبیه همه فامیلا هم نتیجه گرفتن یه نفر بعد ۱۷ سال حامله شد شمارشو بهت میدم ساعت چهار زنگ بزن منشیش بگو تعریفتونو شنیدم من شهر دورم نمیتونم بیام هزینه ویزیتشو بده ۱۴۰ تومنه عکس همه آزمایشا و سونو وهروی داری رو تو ایتا براش بفرست بگو ویزیتت کنه 

ببین یه دکتریه تو شهر ماست خیلی دکتر خوبیه همه فامیلا هم نتیجه گرفتن یه نفر بعد ۱۷ سال حامله شد شمار ...

دکتر اورولوژیه یا زنان؟

دکتر زنانه خیلی دکتر خوبیه

فکر نکنم واسه مردا بتونه کاری کنه