2777
2789

ای کاش پدرم بمیره راحت شیم واقعا نجسه پدرم بی پول نیس ولی خسیسه حاضر نمیشه خونه بزرگ بخره همش خونمون یه اتاق داره فقط این عپضی هم خوابیده پیش در که در جریان حتی دستشویی رفتنمون باشه انقد بد دله و کثافته😑😭😏

همه دست به زن داره هم بد دله هم بداخلاق و بد دهنه و قلدر و زورگو و تهمت و دعوا و آبرو میبره و نجسه و خاله زنک نمیزاره ما در خونه باز کنیم ولی خودش معلوم نیس کجاها میزه و خسیسه موقع عذا خوردن سرمون غر مبزنه نخوریم زهرمارمون کرده همه چیو نمیزاره یخوابیم نمیزاره تلویزیون بیینیم😭💔

انصاف خدا کجاست واقعا😏😭😑

از خدا واقعا ناراحتم کاش پدر نداشتم جای اینکه پدر بد داشته باشم😭💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
وای نگوووآدم این حرفا رو دلش نمیاد حتی به غریبه بزنهبعد شما به پدرتون؟هر چقدر هم بد باشه بازم همچین ...

حتما پدرت خوب بوده اگه دردای من روز و سبای منو میگذروندی بدتر من آرزوی مرگشو میکردی 😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
وای نگوووآدم این حرفا رو دلش نمیاد حتی به غریبه بزنهبعد شما به پدرتون؟هر چقدر هم بد باشه بازم همچین ...

چقد شعار دادن راحته عزیزم خب اگه خوبه و حق ندارم مثل پدرت روزیت شه ببینم شما چیکار می‌کنی 😏😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجور دلت میاد ک نفرین کنی پدرتوو؟؟؟؟پدر حتا بد باشه بازم پدره

مشخصه دردایی که میکشم نکشیدی

چقد شعار دادن راحته عزیزم خب اگه خوبه و حق ندارم مثل پدرم روزیت شه ببینم شما چیکار می‌کنی 😏😑

مشخصه دردایی که میکشم نکشیدیچقد شعار دادن راحته عزیزم خب اگه خوبه و حق ندارم مثل پدرم روزیت شه ببینم ...

من پدرم فوت شده

صدا زدنه اسم پدر حسرت شده برام

من فقط از بابام ی قاب عکس دارم.....

شاید چون درد نکشیدنشو دارم اینجوری گفتم

ولی کاش بود کتکم میزد فحشم میدادم ولی بود تا انقد دلتنگی نکشم🥲💔

من پدرم فوت شدهصدا زدنه اسم پدر حسرت شده براممن فقط از بابام ی قاب عکس دارم.....شاید چون درد نکشیدنش ...

خوش ب حالت کاش پدر من بمیره

چون درد نکشیدی از این حرفا میزنی مثل پدرم داشتی روز و شب برای مرگش دعا میکردی

خوش ب حالت کاش پدر من بمیرهچون درد نکشیدی از این حرفا میزنی مثل پدرم داشتی روز و شب برای مرگش دعا می ...

خوشبحالم؟من دارم از حسرت نگفتنش میگم میگی خوشبحالت؟انشااالله خدا پدرتو ب راه راست بیاره

هیچوخت نفرین مرگ نکن دعا کن اخلاقش درست شع

خوشبحالم؟من دارم از حسرت نگفتنش میگم میگی خوشبحالت؟انشااالله خدا پدرتو ب راه راست بیارههیچوخت نفرین ...

اره چون درد پدر بد داشتن هزار بار بدتر درد پدر نداشتنه

سی سال و اندی دعا کردبم میخواست درست بشه میشد فقط مرگ علاج همچین آدمایی 😭😔🤲

چرا مادرتون طلاق نگرفته ؟ یه وقتایی زیادی کوتاه اومدن طرف مقابل رو جری تر میکنه

چون هیچ کسو ندارع و هر چی طلا داشت پدرم ازش دزدید ب اسم خونه ولی بهش نگردوند مادرم مجرد بود خودش کار کرد طلاشو گذاشت

پدرم هزار تا بلا سرمون آورد هیچیش نشد

پول مهریمو با دروغ و حیله ازم برد دو ،سه سال بهم پس نمیده محتاج کوچکترین چیزام ن پول میده ن حتی میزاره در خونه باز کنیم...

خدا کمکتون کنخ

خدا کجاست این همه صداش کردم 😑😭😔