2777
2789
عنوان

گاهی ب خودم میگم

109 بازدید | 16 پست

چرا من انصدر بی مصرفم ، چرا من خدا استعداد نخبه شدن و قبولی تو کنکور پزشکی رو نداد ، چرا باید تو خانواده عجیب و غریب زندگی کنم ، حالا با انقدر سن عرضه ندارم یک پیراپزشکی دولتی قبول شم 

حالم بهم میخوره ، میگم بعضیا میشن هلیا حسینی و یکی مثل من پپه گلابی میشه 😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اسی خیلی بامزه ای😂

ولی عزیزم اعتماد بنفس نداری نمیگم رو خودت کار کنم چون خودمم اینجوریم ولی سعی کن بهش فک نکنی

من توی سن بلوغ یه معلم خیلیی بی شعور توی جمع بهم گفت چرا زشتی و دقیقا یک سال بعدش قیافم جا افتاده تر شد و همه اون روزو فراموش کردن ولی بعد چن وقت که منو میدیدن میگفتن خیلی نازیو....و معلمه هم اینا رو میدی و شرمنده میشد ولی من همین تو ذهنم موند و الان با ۲۵ سال سن اعتماد بنفسم رو کاملا از دست دادم با اینکه اون تلنگر باعث شد بیشتر به خودم برسم و به فکر خودم باشم ولی تمام اعتماد بنفسمو از بین برد و هنوزم بهش فک میکنم برای اون حالی که اون لحظه داشتم اشک میریزم💔

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁 از نظر من تو فقط خدارو عاشقانه بپرست اونجوری که بهش نزدیکتری حالا با نماز و روزه باشه یا... من حرف زدن عادی با خدا رو دوست دارم ناراحت یا خوشحال باشم عین یه دوست باهاش حرف میزنم اینجوری اروم میشم هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟🫀او خداوندِ ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه می کنی؟🫀

کاملآ طبیعیه بعد شکست همچین حسی داشته باشی 

ولی قراره تا آخر عمر عین یه بدبخت به خودت برچسب خنگول و بی استعداد بزنی؟ خب چرا دوباره تلاش نمیکنی ؟ دوباره دوباره دوباره. بعضی موقع فقط یه تغییر کوچیک لازمه تا موفق بشیم. بعضی موقع هم تو تقدیرمون نبوده که سریع بهش برسیم. شاید خدا خواسته بهت بفهمونه اینقدر راجب خودت بد فکر نکنی

وای اسی خیلی بامزه ای😂ولی عزیزم اعتماد بنفس نداری نمیگم رو خودت کار کنم چون خودمم اینجوریم ولی سعی ...

من کلا خیلی حس خود تحقیری دارم ، نمیتونم قبول کنم ک باهوش نیستم ، همش میگم نه توانایی ذهنیم بالاست و برای کنکور میخونم ، کلا نمیتونم قبول کنم هوشش رو ندارم 😭

منم از بچگی خیلی تحقیرم میکردن و مسخره میشدم ، هر روز بیشتر از قبل حس میکردم ناکافی و بی ارزشم ، خدا نمیدونم چرا اینجور آدمایی ک زبونشون عین برج زهرمار تلخه رو آفریده :(

کاملآ طبیعیه بعد شکست همچین حسی داشته باشی ولی قراره تا آخر عمر عین یه بدبخت به خودت برچسب خنگول و ب ...

چمیدونم این چند سال دیگه فروپاشی ذهنی گرفتم از بس تحت فشار بودم در مورد هر چی تحت فشارم