2777
2789
عنوان

نمیدونم متاهل یا مجرد

168 بازدید | 14 پست

نمیدونم کسی ک میخامش وضع تاهلش چیه ، خیلی اعصابم بهم میریزه ، راهی هم نیست که بفهمم ، نمیتونم دوسش نداشته باشم

جان من هر کی تاپیک رو میخونه برام یک صلوات بفرسته که مجرد باشه ، بخدا بعد عمری از یکی خوشم اومده 

چقدر من بدبختم 😭💔

فرستادم

اما وقتی هچ نمدونی مخی چکار کنی

بیخیالش بشی بهترع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

خب اگه یکم زیرک باشی از حرکات ورفتار فوری میشه فهمید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگه یکم زیرک باشی از حرکات ورفتار فوری میشه فهمید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
مثلا چجوری بفهمم از روی رفتار ؟

الان خوابم میاد شرمنده یه وقت دیگه همه رو براتون مینویسم  

یکیش اینه معمولا شبا تماس وپیام واینا نمیگیره یا جواب نمیده چون اکه متاهل باشه نمیتونه  لا تا یه ساعت  مشخصی بیشتر جواب نمیده  دوم اینکه اگه شرایط قرار  گذاشتن باهاشون داشته باشین  هروساعت وهر لحطه که شما بخوایین ممیحونه سر قرار  بیاد. الکی از بچه پیشش حرف بزنید مخصوصا دختر اگه دختر داشته باشه خیلی زود تو حرفاش متوجه میشید له دختر خیلی علاقه داره  درصورتی که مجردا حداقل ۹۰ درصدشون اصلا تو مجردی احساسی نسبت به بچه ندارن وهزار تای دیگه 

نمیتونم خیلی ازش خوشم اومده همش ب فکرشم مگه انشالله اگه ب صلاحم نیست از سرم بیفته

انشاءالله 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
الان خوابم میاد شرمنده یه وقت دیگه همه رو براتون مینویسم یکیش اینه معمولا شبا تماس وپیام واینا نمیگ ...

یکبار بچه خواهرم پیشش بود ، در مورد السا باهاش حرف زد 

امکان داره بخاطر بچش السا رو بشناسه ؟

یکبار بچه خواهرم پیشش بود ، در مورد السا باهاش حرف زد امکان داره بخاطر بچش السا رو بشناسه ؟

آره چرا که نداره یه خورده زرنگ وزبل  وتیز باشی فوری میفهمی  یکیش هم همینه که شک وتردید به دلت افتاده  این یعنی اینکه یه ایرادی این وسط هست  وسنش هم مهمه هرچقدر زیر ۳۰ باشه احتمالش کمتر میشه هرچقدر بالای ۳۰ باشه احتمالش بیشتره زن داشته باشه 

آره چرا که نداره یه خورده زرنگ وزبل وتیز باشی فوری میفهمی یکیش هم همینه که شک وتردید به دلت افتاده ...

شانس من سنش بالاست و خیلی آدم جدی و منطقیه 

دیگه از بس فکر کردم حالم بد شد 😭

شانس من سنش بالاست و خیلی آدم جدی و منطقیه دیگه از بس فکر کردم حالم بد شد 😭

خب اینکه جدی ومنطقی هستش دليل مجردیش نمیتونه باشه تازه برعکس . بعد سنش بالاست یعنی اختلاف سنیشم با شما زیاده