2777
2789

سلام پسرم ۴سالشه یوقتایی میگه دلم درد میکنه وتا دفع کنه خوب میشه ن اسهاله ن یبوست

نمیدونم 

چون بچه من دل درد نمیشه  

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشکلی نداره و فقط چون خودشو نگهمیداره دل درد میشه دختر من وقتی همسن پسر شما بود همش میگفت دلم درد میکنه منم دیگه متوجه شده بودم مشکلش چیه میفرستاوم دستشویی خوب میشد

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مشکلی نداره و فقط چون خودشو نگهمیداره دل درد میشه دختر من وقتی همسن پسر شما بود همش میگفت دلم ...

نمیدونم والا 

آخه روزی یک یا دو بارو دفع داره 

ولی خب وقتی میگه دلم درد میکنه مدفوعش همراه باد شکم هست 

ببرش دکتر شاید چیزی نباشه اما برادر من کوچیک بود همین طور بود فهمیدیم روده ش پیچ خورده بود یه عمل سر ...

همیشه اینجوری نیس بعضی وقتا اینطوری میشه خود ب خود خوب میشه

بردم دکتر ازمایش مدفوع داد گفت خوبه

اینجوری که گفتید مشخصه نفخ داره 

دخترمنم دقیقا تو همین سن دلدرد میگرفت بعضی وقتا هم شدید میشد ، ازمایش داد مشکلی نداشت 

چنتا دکتر هم بردم جواب قانع کننده ایی نمیدادن 

به مرور خوب شده 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹