2777
2789
عنوان

الهی سایت بسته شه

222 بازدید | 15 پست

چتونه سایت گذاشتین رو سرتون

بگین اینجا یکی بارداره استرس میگیره دست خودش نیس

بگین یکی استرسیه فشارش میفته یا میره بالا

بگین یکی خوابش نمیبره

مث دفعه پیش سایت گذاشتین رو سرتون اخرشم هیچی نشد

تا کی میخوایین ادامه بدین؟؟

فروش لباس شیک و مجلسی با قیمت مناسب یه سر به تاپیکام بزنید🤍

چیشد؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل کنید به خدا هیچی نمیشه ما پشت هم هستیم انشاالله که خیر اتفاق میوفته نفس عمیق بکشید و شب رو طی کنید 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

دعای بد نکن

کاربری خودت بسته میشه😒

شوخی کردم😁

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

بابا اینا عادتشونو ووسه هم شاخ وشونه میکشن آخرشم هیچی به هیچی😅

باخیال راحت بگیرین بخوابین

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
2810