2777
2789
عنوان

میخوام نامزدیمو بهم بزنم تروقران بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340006 بازدید | 1274 پست

عزیزم من جان بودم به هم میزدم اول که اسمشو دروغ گفته بعد اینکه تا قبل اینکه تو رابطه قبلشو متوجه بشی باهات صمیمی بوده الان که فهمیدی دیگه باهات ارتباط نمیگیره نشوون میده دیگه خیالش از بابت تو راحت شده دیگه مطمئنه که تو فهمیدی و خیال هم نداری به هم بزنی برگشته به تنظیمات کارخونه. اصلا هم آدم سردی نیست چون با دوست دختر قبلیش رابطه داشته مطمئن باش الان هم سرش جای دیگه گرمه و مطمئنه تو رو هم داره . 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چم شدهشاید از اثراته بی توجهیهولی وقتی این بی توجهی از طرفه اونی که دوسش داری باشه زجر اورده ...

چرا این حرفا رو اینجا میزنی؟

با خودش حرف بزن! اینهمه داستانی که اینجا تعریف کردی و بی‌توجهیش رو برا خودش تعریف کن، بخوای هرکاری کنی هم باید باهاش این حرفا رو بزنی، قبل اینکه شلوغ بشه با خودش حرف بزن، بعدم بچه‌ای مگه اسم واقعا مهم نیست اونم وقتی همه با اونیکی اسمش میشناسنش، توی کارت عروسی هم کارت شناسایی نمیخوان که میری با هر اسمی که بخوای سفارش میدی، اگر دلت باهاش نیست و میخوای بعدا بشینی حسرت بخوری جدا شو ولی رفتارای خودت هم درست نیست و هنوز بچگانس.

دو دلمولی بخاطر کاراش دیگه دارم علاقمو از دست میدمبخون نوشتم

نزدیک عروسی یسری احساسات ضد و نقیض سراغ آدم میان ،آدم حساس تر میشه ، رو یسری مسائل بیش از حد عصبی میشه و........ چند روز به خودت زمان بده ،خوب فکر کن سعی کن آروم باشی ، و با یه مشاور صحبت کن ،همه ی ما براساس تجربیات شخصی خودمون خیلی راحت یه چیزی میگیم یکی میگه ادامه بده یکی میگه جدا شو برو و...... قطعا مسیر زندگی تو و نگرش تو و تجربیاتت با ما ها خیلی فرق داره 

دختر خوب تو با اسم شناسنامش چیکار داری.اصلا مهم نیست که.اگه دوسش داری خب بمون حالا اگه کلا دروغ و کلک دارن یا چه میدونم باید خودت تشخیص بدی چقدر آدم خوب یا بدیه.من میگم  که اون آدمم حق داره که تو بشینی باهاش راجب بد دلی هات صحبت کنی.عذر میخوام گه ترین زندگی ها با صحبت کردن و درد دل درست شدن یا تموم شدن.منم کلی با شوهرم اختلاف داشتم ولی اینقدر صحبت کردم تا عاشق شدیم

ببین دختر خوب شما دلت با اون اقا نیست ، وگرنه همه دلیلات واقعن مسخره ان 

خب قبل شما رابطه داشته واقعا به شما مربوط نیست و هیچ وقت نباید راجبش سوال میکردی ، ولی باز اون اقا صادق بوده و برات توضیح داده

برداشتی رفتی به دختره پیام دادی ؟؟؟؟ خب نمیگی الان این میشه یه بهانه که دختره پیام بده به نامزدت؟

نامزدت گذشتشو گزاشته کنار و اومده ازدواج کرده بعد شما بری از حریم شخصیش و گذشتش عکس بگیری به خانوادت نشون بدی ؟؟؟ 

حداقل اگه دلت با اون اقا نیست این رابطرو درست تموم کن نه اینکه به خاطر گذشتش بی ابروش کنی پیش همه !!

نه۱۷ ۵ماه دیگه ۱۸

جداشو اسی

سن ات خیلی کمه

این همه استرس به خودت نده

بخاطر سن کم فکر میکنی بهش علاقه داری

این پسر با معیارهای تو همخونی نداره

دوره ی عقد برای شناخته، شناختیش

چون خودت مذهبی هستی دیدن عکس ممه ی یه دختر خیلی سخته

بعدم عزیزم پسری که گوه میخوره میگه ماه محرم نباید به نامزد عقدی دست زد چرا ممه ی یه دختر دیگه رو کبود کرده؟؟!!! از همچین ادم سمی جدا شو

در عجبم مسئله به این مهمممممی

شرایط به این بغرنجی

بجای مراجعه به روانشناس و مشاور تو نی نی سایت تاپیک زدید؟

عزیزم اینجا سوالاتت باید در حد این که قورمه‌سبزی مو چجوری بار بزارم جا بیوفته باشه نه مسئله یه عمر زندگیت !!!!!

نگم براتون چه غمو غصه ای رو تحمل کردمخانوادم به حرفم گوش نمیدادن میگفتم تروخدا بگین اسمشو عوض کنه می ...

خل شدی پیام دختره دادی دختره گذاشته کف دست نامزدد فهمیده چاره ای نداره گفته 

یعنی اگ ی پسر ی باره رابطه جنسی داشته باشه قبلشم همه چیو بگه و پشیمون باشه دیگه تکرار نکنع گزینه خوب ...

من متاهل با دو تا بچه تو این دوره زمونه سراغ پسری ک دوس دختر بازی داشته و تازه یک درصدشو لو ذاده بله نمیگفتم...ترک عادت سخته.فقط خدا ب جوونا رحم کنه سمت این کارا نرن من ک عمرا اعتماد نمیکنم.میلیونها پسر هست خب یکی دیگ