دانشجوی سال دو فیزیوتراپیام. پسرم الان 11ماهشه. درسام فوقالعاده زیاد و سخت شدن. دارم دیگه کم میارم . استادا هم هیچ جوره راه نمیان باهام. حتی چندصدمم بهم نمره ندادن این ترم که عقب نیافته درسام. راه حلی دارید که چه جور درس بخونم؟ تجربه دارید واسه برنامهریزی با بچه ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام میشه لطف کنی بگی چجوری فیزیو اوردی؟ چه قدر درس خوندی؟ چه مقدار؟؟ دعات میکنم من چیکار کنم؟
دارم میرم 12 هیچی نخوندم تا الان
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
سلام میشه لطف کنی بگی چجوری فیزیو اوردی؟ چه قدر درس خوندی؟ چه مقدار؟؟ دعات میکنم من چیکار کنم؟دارم م ...
سلام
هر کسی بسته به تحمل و تواناییش و تمرکزش باید برنامه بریزه، من آخرا ده ساعت اینا هم میخوندم. و نگا اصلا اصلا رشته آسونی نیست و درآمدی هم که شاید اونطور توی جامعه حدس میزنن نداشته باشی. بعد از چندین سال تجربه پیدا کردن میشه درآمد خوبی رو با کلينيک زدن بدست آورد. با تحقیق انتخابش کن. رشته های بالای علومپزشکی اصلا تابستون و فرجه نداره در مدت تحصیل. در طول ترم هم نابودی
سلامهر کسی بسته به تحمل و تواناییش و تمرکزش باید برنامه بریزه، من آخرا ده ساعت اینا هم میخوندم. و نگ ...
ممنونم
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست