2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره سونو ،فولیکول ریز

اسی شما برو دنبال درمان

خدارو چه دیدی 

بلکه کامل درمان شدی و نیاز نشد بگی بهش 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
چی‌گفتی و چطوری ،واکنشش چی بود ،من جای کوچیکی زندگی میکنم و از عواقبش میترسم خیلی ، انکار نمیتونم اع ...

من مشاورم که رفتم گفت بگو 

ببین نباید بگی از قبل میدونستی بگو رفتم چکاپ عادی همیشگی انجام بدم ازمایش دادم دکترم گفت یه کم تخمدانات تنبلن باید رژیم بگیری ورزش کنی و اصلا گندش نکن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

وای من پریودیم کم شده بود

آزمایش ذخیره دادم نزدیک به صفر بود

کلی گریه و غصه

به خاطر همین عذاب وجدانم تو اشنایی با کسی بودم که دلش بچه میخواست و خلاصه چون ارتباط عاطفی بینمون شکل نگرفت به خاطر اینکه خودم اینجوری رابطه رو پیش میبردم

سر یه چیز الکی هم رابطمون تموم شد.

بعدش دو بار آزمایش دادم و فهمیدم جواب آزمایش اشتباه بوده🙂

و یه جواب اشتباه ۶ ماه زندگی من رو نابود کرد

بماند چقدرم هزینه دکتر و ازمایش الکی دادم

آره سونو ،فولیکول ریز

اگ خیلی کوچیک نبوده به مرور درمان میشه عرق رازیانه بخور بعد پریودات سیاه دانه و عسل دکتر دارو میده طبق دستورش عمل کن سعی کن رحمت گرم نگه داری قند کم کن فست فود نخور فکر خیال الکی هم نکن ایترس خودش بدترین چیزه من خودم رفتم سونو گفت کوچیکه همون ماه باردار شدم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه بستگی داره طرف اگه دوست داشته باشم قضیه عوض میشه

ي روز ك داشتي ميرفتي دكتر بهش بگو دارم ميرم سونو بدم اگه پوسيد بگو اينجوري شدم

(عوارضش الان برات چي بوده ك متوجه شدي؟ همونا رو بگو)

تصميمش و تحقيق با خودش

ديگه بيشتر از اينم توضيح نده

اين پيشنهاد بود ولي هر جور خودت راحتي 

ب هر حال موضوع ناباروري ممكنه برا دو طرف پيش بياد و بعد ازدواج مشخص بشه

2810