2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بچه‌دار شدن خیلی مهمه براشون سربسته باید عنوان کنی جوری که بعدا نزنن تو سرت که تو ایراد داری ما بی عیب و نقص 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

به نظرتون چند درصد جمعیت خانوما تنبلی تخمدان دارن؟

وووو چند درصدشون از این مشکلشون خبر دارن ؟

چند درصد مردها اسپرم ضعیفی دارن؟

چند درصدشون قبل ازدواج مطلع هستن؟

همه بعد تأهل 

موقع بچه دار شدن متوجه میشن

از سلامت طرفت مطلعی؟

تو روایت هم داریمباید کم کاستی های بدن و بیماری هارو بگیم اگر نگیم و بعد از عقد متوجه بشیم عقد باطله

حتی تنبلی روده رو هم باید بگیم؟ خرابی دندونام چی😅

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

چطوری بگم فک کنه مشکل صعب العلاجیه چی

باید رک روراست بگی بهتر تابعد بفهمن قرص ویتامین ای مصرف کن برا این چیزا خوبه گرمی جاتم زیاد بخور 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2810